Έπειτα από τη μεταξύ τους κόντρα, το βράδυ της Τετάρτης, το απόγευμα της Πέμπτης… παίχθηκε το sequel της αντιπαράθεσης Φίλη – Κωνσταντοπούλου.

Οι δύο βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος διασταύρωσαν εκ νέου τα ξίφη τους με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ να κάνει λόγο -χωρίς να την κατονομάζει- για αυτοθυματοποίηση της Προέδρου της Βουλής και την κα Κωνσταντοπούλου να του απαντά σε υψηλούς τόνους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θα παρακαλούσα το προεδρείο να θεωρήσει ως συζήτηση εκτός του πλαισίου τους συζήτησης τη διαμάχη ποιοι είναι φασίστες και ποιοι δεν είναι, ποιοι είναι καθαροί και ποιοι δεν είναι, αυτά εκείνους βοηθάνε (δείχνοντας την πτέρυγα της Χρυσής Αυγής). Αυτές οι θέσεις είναι βούτυρο στο ψωμί της Χρυσής Αυγής. Τόσο χαμηλού επιπέδου προσωπικές αντιπαραθέσεις πρώτη φορά βλέπω», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Φίλης.

«Η στοχοποίηση την οποία δέχομαι επί πάρα πολλούς μήνες με τη σύμπραξή σας, δεν είναι αυτοθυματοποίηση. Προσωπικά έχετε επιλέξει εδώ και μήνες να προσπαθείτε να με ταυτίσετε με τη Χρυσή Αυγή. Σε αυτή την κατεύθυνση δεν κινείστε με βάση τις κοινές αρχές και τις κοινές αξίες, αλλά με βάση αυτό που εδώ και μήνες μου έχετε πει “Θα σε τελειώσουμε”», απάντησε η κα Κωνσταντοπούλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης