Ένα «λάθος» στάθηκε ικανό να αναστατώσει για λίγα λεπτά τους πολιτικούς συντάκτες που καλύπτουν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Από το δελτίο τύπου που εξεδόθη από τη ΝΔ  δεν γινόταν σαφές εάν ο Άδωνις Γεωργιάδης παρέμενε στην θέση του  αντιπροέδρου της ΝΔ αφού το όνομα του υπήρχε μόνο ως «σκιώδης» Υπουργός Εθνικής  Άμυνας. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αντίθετα ο έτερος αντιπρόεδρος του κόμματος κ. Κωστής Χατζηδάκης αναφερόταν με την ιδιότητά του αφού δεν είναι «σκιώδης» υπουργός αλλά ως αντιπρόεδρος συντονίζει την σύνταξη του κυβερνητικού προγράμματος. 

Με δεύτερο δελτίο τύπου οι επιτελείς της ΝΔ ησύχασαν τους φίλους του Άδωνι Γεωργιάδη αναφέροντας πως παραμένει κανονικά και ως αντιπρόεδρος. 

Λέτε να έγινε «λάθος» ή η παράλειψη να υποκρύπτει αυτό που λένε αρκετοί «παροικούντες» στο Μοσχάτο πως το σχήμα με δυο αντιπροέδρους δημιουργεί συνεχώς συγκρούσεις. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βέβαια η σύγκρουση με την λαϊκή δεξιά που εκπροσωπεί ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι αυτή την περίοδο ιδιαίτερα δύσκολη όταν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού επικρατούν Προεδρικές  υποψηφιότητες όπως αυτή του Ντόναλντ Τράμπ. 

Γιατί καλό είναι να ξορκίζεις τα «άκρα» αλλά είναι πολύ δύσκολο να αποχωριστείς το πολυπληθές τον τελευταίο καιρό ακροατήριό τους. 

Έτσι το «λάθος» διορθώθηκε άμεσα. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης