Τις γραμμές συνεργασίας εν όψει των τοπικών εκλογών χάραξαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, γραμμές που οδηγούν κατά τα λεγόμενά τους στις αντιμνημονιακές, δημοκρατικές δυνάμεις του τόπου. Έτσι αφήνουν ανοιχτό ένα ευρύτερο πλαίσιο συνεργασίας με το ΣΥΡΙΖΑ ώστε να δώσουν το χρίσμα σε κοινούς αντιμνημονιακούς υποψηφίους, αφού όπως είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Νότης Μαριάς είναι πολλά περισσότερα αυτά που ενώνουν τα δύο κόμματα από κείνα που τα χωρίζουν σε τούτη τη δύσκολη περίοδο για τον τόπο.

Και ο Τέρενς Κουίκ που σέρνει τα εξ αμάξης στο ΣΥΡΙΖΑ; ρώτησαν οι δημοσιογράφοι το Νότη Μαριά.
«Το θέμα είναι τι ψηφίζουμε κι όχι τι λέμε. Ο καθένας μπορεί να έχει την άποψή του και να λέει αυτά που θέλει, αυτό όμως που απασχολεί εμάς είναι το τι ψηφίζει» απάντησε ο κ. Μαριάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων «μαρτύρησε» πως η αρχή θα γίνει από το Ηράκλειο της Κρήτης όπου και θα γίνει μία συνάντηση των τοπικών στελεχών από τα δύο κόμματα.

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης το ξέρει; είναι το δεύτερο ερώτημα, όχι όμως στον Νότη Μαριά, αλλά για το ΣΥΡΙΖΑ.

Και να φανταστείτε ότι στο Ηράκλειο είναι η τοπική οργάνωση που υποτίθεται ελέγχει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η κυρία Τζάκρη έχει θέση σε ένα τέτοιο αντιμνημονιακό ψηφοδέλτιο στην Έδεσσα ;»ήταν το τελευταίο ερώτημα στο Νότη Μαριά.

«Δεν στηρίζουμε ανθρώπους που έχουν βάλει την υπογραφή τους στα Μνημόνια» απάντησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, αποφεύγοντας ωστόσο να ονοματίσει την διαγραμμένη από το ΠΑΣΟΚ Βουλευτίνα. Ούτε και εξηγήσεις θέλησε να δώσει για κείνους ή εκείνες (Θοδώρα Τζάκρη) που έχουν αποσύρει την στήριξή τους στα μνημονιακά, δημοκρατικά κόμματα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης