Ο Μιχαλολιάκος Πρύτανης

Ο Μιχαλολιάκος Πρύτανης
Μετά την τεράστια επιτυχία που παρουσίασε η παράσταση «Ο Κασιδιάρης Μάγειρας», το Θέατρο Σκιών της Χρυσής Αυγής συνεχίζει ακάθεκτο, ανεβάζοντας αυτή την εβδομάδα μια νέα παράσταση με τον τίτλο «Ο Μιχαλολιάκος Πρύτανης»!

Την τήβεννο λοιπόν είπε να βάλει ο Νίκος Μιχαλολιάκος και να ντυθεί πρύτανης για να παραδώσει «μαθήματα ιστορίας» επιπέδου ανάλογου του «κοινού» που τον παρακολουθούσε και σε ένα «αυτόνομο ίδρυμα»-γνήσιο τέκνο της οργάνωσης της οποίας ηγείται, με την ονομασία Α.Ι.Γ.Ι.Σ. (Αυτόνομο Ίδρυμα Γεωπολιτικών και Ιστορικών Σπουδών...)

Kαθώς όμως, ανάμεσα στο ακροατήριο δεν υπήρχαν και πολλά μέλη της …mensa, το «ΑΙΓΙΣ» φρόντισε να μην αφήσει την παραμικρή αμφιβολία περί του είδους των … «μορφωτικών υπηρεσιών» τις οποίες πρόκειται να παράσχει, βάζοντας στο φόντο μια τεράστια σημαία με το πουλί του Παπαδόπουλου που «εκ της κόνεώς του αναγεννάται»…

Και μη μας αρχίσουν τώρα τα περί Ηρόδοτου κλπ, διότι οι συνειρμοί (σε σχέση και με το υπόλοιπο ποινικό μητρώο της Χρυσής Αυγής) είναι σαφέστατοι… Οι άνθρωποι απλά ονειρεύονται το …πουλί του Παπαδόπουλου. Από την άλλη μεριά ...γούστα είναι αυτά... και όπως λέει κι ο λαός μας «περί ορέξεως»…

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι κατά τη «διάλεξη» του πρύτανη του ΑΙΓΙΣ …δόκτορος Μιχαλολιάκου, στοχοποιήθηκε συγκεκριμένη εφημερίδα και συγκεκριμένος δημοσιογράφος, (με ονοματεπώνυμο) για κάθε «περίσταση»... (τζάστ ιν κέις που λέμε βρε παιδάκι μου...)

Για να μην υπάρχει και η παραμικρή αμφιβολία περί της ταυτότητος του εν λόγω μορφωτικού "Ιδρύματος"...Η «σεμνή» τελετή η οποία έγινε «χοροστατούντος» του εφιάλτη του ελληνικού λαού, του προαναφερθέντος δηλαδή βρυκολακιασμένου φοίνικος, έληξε με τον ίδιο τρόπο ακριβώς τρόπο με τον οποίο άρχισε, όπου …εγέρθουτοι μπραβοειδείς φαλάκρες («μέσα κι έξω» κατά τον ποιητή) ούρλιαζαν το γνωστό σύνθημα περί «αίματος και τιμής»… (ποιανού «αίματος» και σε ποια «τιμή» αλήθεια; -αυτό κάποτε θα πρέπει να μας το διευκρινίσουν…)

Στο μεταξύ, εξαιρετική εντύπωση προκαλεί η παντελής (στην ουσία τελικά) αδιαφορία της Πολιτείας (εν προκειμένω και της Πανεπιστημιακής κοινότητος) η οποία παρακολουθεί απαθής την επώαση του αυγού του φιδιού, προτιμώντας να πέφτει από τα σύννεφα κάθε φορά που θα δαγκώνεται από ένα μικρό φίδι. (ή από ένα εξ ίσου μικρό Κατίδη).

Στο βίντεο που ακολουθεί θα μάθετε «για το αληθινό 1821» και όχι τις μπούρδες που σας μαθαίνουν στα κομμουνιστοκρατούμενα πανεπιστήμια... (Απολαύστε υπεύθυνα...)


Παύλος Κιρκασίδης

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2013, 07:54