Το εορταστικό κλίμα των ημερών επιβεβαίωσε και η συζήτηση που είχαν μεταξύ τους Υπουργοί και  Βουλευτές της αντιπολίτευσης κατά τη διάρκεια των Επίκαιρων Ερωτήσεων. Ο Βασίλης Κεγκέρογλου το πρωί της Πέμπτης είχε την τιμητική του  αφού σχεδόν όλες οι επίκαιρες ήταν δικές του και αφορούσαν στην  Κρήτη και την υπόλοιπη Ελλάδα,αγκαλιάζοντας όλα τα λαού από το Βορρά μέχρι το Νότο.

«Απ το Βορρά μέχρι το Νότο να μ’ αγαπάς δεν βρήκα τρόπο..»λέει το λαϊκό άσμα και ο Υφυπουργός Εργασίας Νότης Μηταράκης έδειξε ότι και τον αγαπά και τον εκτιμά καθώς τον ευχαρίστησε για κάθε ερώτηση που του έκανε ,από το κοινωνικό εισόδημα μέχρι και τις αποζημιώσεις των ελαιοπαραγωγών της Κρήτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Υφυπουργός Εργασίας Νότης Μηταράκης  με το γνωστό χιούμορ που τον διακρίνει είπε ότι δεν είναι ώρα  των Επίκαιρων Ερωτήσεων  αλλά ώρα Κεγκέρογλου .

Αυτό βέβαια  δεν σημαίνει ότι δεν θα δούμε αύριο τον Βασίλη Κεγκέρογλου να ρωτά και στην ώρα του Πρωθυπουργού μιας και η ενημέρωση που έχουμε είναι ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα απαντήσει σε επίκαιρες ερωτήσεις.

Αλλά και ο Πρωθυπουργός να έρθει, έχει χρόνο ο Κρητικός Βουλευτής να αναπτύξει και τις δικές του Επίκαιρες. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης