Ψήφισε κατά μπροστά στον αντιπρόεδρο της Βουλής

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2011, 22:56
Δ. Κ.
Ψήφισε κατά μπροστά στον αντιπρόεδρο της Βουλής
Τους δύο συντρόφους του στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. πήγε να χαιρετίσει ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γρηγόρης Νιώτης και βρέθηκε μπροστά σε ψήφο διαμαρτυρίας.

Ο κύριος Νιώτης προσπαθούσε να τους διαφωτίσει στα διαδικαστικά, λέγοντας πως αμιγώς πολιτικά αξιωματική αντιπολίτευση τώρα είναι το Κομμουνιστικό Κόμμα, αλλά αυτό δεν είναι εφικτό, γιατί η Νέα Δημοκρατία θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης, αλλά θα συνεχίσει να ασκεί τα αντιπολιτευτικά καθήκοντά της.

Όσον αφορά στις προγραμματικές δηλώσεις του πρωθυπουργού, ο αντιπρόεδρος διευκρίνισε πως ο Λουκάς Παπαδήμος έχει χρόνο, βάσει του κανονισμού, μέχρι και δεκαπέντε ημέρες.

«Επειδή όμως οι πολιτικές συνθήκες δεν το επιτρέπουν, πιστεύω ότι σήμερα-αύριο θα γίνουν οι προγραμματικές και μετά θα ξεκινήσει η συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης».

«Να ξέρουμε πότε θα ξεκινήσει η συζήτηση για να εγγραφώ. Θέλω να μιλήσω, για εξηγήσω τους λόγους που με οδηγούν να μη δώσω ψήφο εμπιστοσύνης σ’ αυτήν την κυβέρνηση. Το θέμα είναι συνειδησιακό. Δεν μου πάει. Εμείς, που μέχρι χθες τα βάζαμε με τους τραπεζίτες…» είπε ο βουλευτής Κιλκίς του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Θόδωρος Παραστατίδης, αφήνοντας σύξυλο τον Γρηγόρη Νιώτη, που νόμιζε ακόμη ότι ο βουλευτής τού έκανε πλάκα.

«Τώρα μπορείς άνετα να το κάνεις και δεν θα γίνει και τίποτα, αφού στους 253 άντε κι ένας να καταψηφίσει» του απάντησε περιπαικτικά ο σύντροφός του στο κόμμα Αθανάσιος Παπαδόπουλος.

Και ο αντιπρόεδρος μετρούσε… τ’ άστρα!

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2011, 23:04