Το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται, έτσι πιάστηκε το πρωί και ο διανοούμενος αντιπρόεδρος της Βουλής Βύρων Πολύδωρας, ο οποίος πείστηκε να δώσει για λίγο το λόγο στο βουλευτή του ΛΑΟΣ Κυριάκο Βελόπουλο και μετά χτυπούσε το κεφάλι του στην… έδρα.

«Έπρεπε να μην σας είχα δώσει το λόγο, διότι χρησιμοποιήσατε οξείες εκφράσεις και δεν θα έπρεπε να το είχατε κάνει» είπε μετανοιωμένος ο Βύρων Πολύδωρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, ο Κυριάκος Βελόπουλος είχε προλάβει να πει αυτά που ήθελε να πει, με αφορμή την αναβολή της ερώτησής του σχετικά με τη δημιουργία κέντρων κράτησης παράνομων μεταναστών. Με το σκεπτικό μικρής παρέμβασης, ο βουλευτής του ΛΑΟΣ «κατάφερε» να πάρει βήμα και να σούρει τα εξ αμάξης στους κυβερνώντες, και δη στους τρεις υπουργούς που όπως σχολίασε «μαζεύουν, όλοι τους, λαθρομετανάστες, με αποτέλεσμα κανένας να μην έρθει στη Βουλή».

Κυριάκος Βελόπουλος (βουλευτής ΛΑΟΣ): «…Αυτό είναι πλήρης περιφρόνηση της Βουλής, μια απαξίωση. Θα έλεγα εξευτελίζουν τη Βουλή και ευτελίζουν τη Δημοκρατία τέτοιες συμπεριφορές. Κύριε Πρόεδρε, ένα μήνα πριν από τις εκλογές –αυτό και αν είναι πολιτικαντισμός και καιροσκοπισμός από την Κυβέρνηση και τους Υπουργούς της – αποφασίζουν να λύσουν ένα μείζον θέμα που ταλανίζει την Ελλάδα εδώ και δεκαετίες, περίπου εδώ και δεκαπέντε χρόνια. Δεν πρέπει να ανακαταλάβουμε τις πόλεις, τη χώρα πρέπει να ανακαταλάβουμε. Να πω σε κάποιους, όπως στον κ. Χρυσοχοΐδη, που συμπεριφέρεται ως Βοναπάρτης – και το εννοώ αυτό – τι είχε πει ο Βοναπάρτης. Είχε πει το εξής: “Νόμιζα ότι κατόρθωσα κάτι σπουδαίο, ξεγελάστηκα. Το μεγαλειώδες από το γελοίο δεν απέχει παρά μόνο ένα βήμα”. Είναι γελοίοι, γιατί συμπεριφέρονται με γελοιότητα και φαυλότητα. Δυστυχώς!».

Βρε, μην το χάρηκε και ο Πολύδωρας; Μην μου πεις!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης