Στον κλάδο του θεωρείτο ένας εκ των πιο επιτυχημένων επαγγελματιών με λαμπρή καριέρα και γραφεία στο νομό του που θα ζήλευαν πολλοί συνάδελφοί του.

Εκείνος όμως είχε μέσα του το σαράκι της πολιτικής και κατέβηκε στον πολιτικό στίβο για να αγωνιστεί.
Κατάφερε να γίνει βουλευτής (δεύτερη θητεία) αλλά και υφυπουργός στην πρώτη θητεία Σαμαρά. Σήμερα και μετά από τόσα χρόνια δεν δείχνει και ιδιαίτερα ενθουσιασμένος τόσο από την εικόνα της Βουλής όσο και από εκείνη της χώρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τι βλέπετε κύριε υφυπουργέ; Θα τα καταφέρουμε;» ρώτησε ο συντάκτης του zougla.gr κάνοντας τον πληθωρικό πρώην υφυπουργό να κοντοσταθεί και να τον κοιτάξει από πάνω μέχρι κάτω.

«Πόσα χρόνια είσαι εδώ μέσα;» ρώτησε εκείνος κερδίζοντας έτσι και χρόνο για την ολοκληρωμένη απάντησή του.

«Οχτώ, εννιά…» συμπλήρωσε ο ρεπόρτερ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αυτή η εικόνα που βλέπεις εδώ σήμερα, κοίταξε, έχει να κάνει σε τίποτα με εκείνη που επικρατούσε πριν από μια δεκαετία; Είναι Βουλή τούτη δω; Και θα σου πω και κάτι και βάλτο στο μυαλό σου. Η Ελλάδα θα σωθεί, αν θα σωθεί, μόνο από απροσεξία. Κοίταξε γύρω σου… ο ένας είναι εδώ, ο άλλος είναι αλλού και τα προβλήματα διαφορετικά. Μόνο από απροσεξία, αλλιώς…» είπε, προχωρώντας νωχελικά προς την Ολομέλεια.

Η ονομαστική ψηφοφορία για τα διόδια στην Εγνατία είχε ξεκινήσει. Έτσι εξηγείται και η πρωινή εμφάνιση του πρώην Πρωθυπουργού στο Κοινοβούλιο. Κοινώς, μας λαχτάρισε πουρνό – πουρνό ο Γιώργος Παπανδρέου.

Μία από τα ίδια και τους συνεργάτες του που έτρεχαν να προλάβουν…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης