Το βαθύ ΠΑΣΟΚ και η ρηχή Νέα Δημοκρατία

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2012, 22:16
Δ. Κ.
Το βαθύ ΠΑΣΟΚ και η ρηχή Νέα Δημοκρατία
Σε πογκρόμ εκκαθαρίσεων προχωράνε οι άνθρωποι του προέδρου της Βουλής (ο ίδιος το ξέρει;), οι οποίοι σκέφτηκαν ξαφνικά ότι πρέπει να ανανεωθούν οι κάρτες εισόδου στο Κοινοβούλιο των κοινοβουλευτικών συντακτών, τη στιγμή μάλιστα που οι κάρτες του υπόλοιπου προσωπικού είναι σε ισχύ από το 2010.

Είναι η πρώτη φορά που ο γενικός γραμματέας της Βουλής παρέμεινε στο πόστο του με την αλλαγή της κυβέρνησης, μια αλλαγή που αν γινόταν θα μπορούσε να δικαιολογήσει την ανανέωση της περιβόητης κάρτας.

Από την επίσκεψη της κυρίας Μέρκελ και εφεξής, η Κυβέρνηση φαίνεται πως έχει πάθει κρίση ταυτότητας, ιδίως οι άνθρωποι του Ευάγγελου Μεϊμαράκη.

Οι άνθρωποι του Προέδρου θυμήθηκαν ξαφνικά να αλλάξουν το χρώμα της κάρτας εισόδου, αλλά μόνο για τους δημοσιογράφους, και να την κάνουν από πράσινη σε μουσταρδί, ώστε να μπορέσουν να λύσουν όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο «ναός της Δημοκρατίας».

Κάποιοι ίσως νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν καψόνι στην πρώτη σε χτυπήματα διαδικτυακή σελίδα της χώρας, αφού θεωρούν ότι έτσι θα κλείσουν τα μάτια και τα αυτιά της Ζούγκλας. «Πλανώνται πλάνην οικτράν!», όμως γιατί το μόνο που θα πετύχουν είναι να εκθέσουν τον πρόεδρο της Βουλής με τα καπρίτσια του, καθώς η Ζούγκλα θα μπαίνει στη Βουλή με το σπαθί της και με την αξία της.

Άλλοι θα χρειαστούν κάρτα εισόδου, τα αδέλφια τους, τα ξαδέλφια τους, τα μπατζανάκια τους και όλο το σινάφι τους. Και όχι εμείς!

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2012, 22:19