Βullying στη Βουλή

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 8 Μαΐου 2016, 13:07
Βullying στη Βουλή
Έντονη αντιπαράθεση σημειώθηκε μεταξύ του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση που χαρακτήρισε στημένο και απαράδεκτο χθεσινό λεκτικό επεισόδιο στο εντευκτήριο του Κοινοβουλίου μεταξύ δικηγόρων συνδικαλιστών και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, και τόνισε ότι δεν επιτραπεί να επαναληφθούν τέτοια φαινόμενα.

Νωρίτερα, η βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Εύη Χριστοφιλοπούλου υποστήριξε ότι η Βουλή αστυνομοκρατείται, ενώ χαρακτήρισε πρωτοφανές, κοινωνικοί και συνδικαλιστικοί φορείς που έχουν ραντεβού με κόμματα στο εντευκτήριο να συνοδεύονται από τη φρουρά του Κοινοβουλίου.

«Χθες συνέβη ένα απαράδεκτο γεγονός στο εντευκτήριο, όπου συνδικαλιστές δικηγόροι εστράφησαν εναντίον βουλευτών, υπήρξε λεκτική αντιπαράθεση στα όρια bullying», επισήμανε ο κ. Βούτσης και πρόσθεσε: «Είναι στα όρια του «γκροτέσκου» να απειλούνται βουλευτές ανάλογα με το τι ψηφίζουν. Δεν έδωσα καμία σημασία, παρότι είχαν πλημμυρίσει τα site και ήταν στημένο το επεισόδιο. Επίτηδες δεν έδωσα συνέχεια, είμαι έμπειρος και δημοκρατικός, για να μην δώσουμε τροφή.

*Eξ. φωτό: Παλαιότερη κινητοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ, με τον κ. Βούτση να έρχεται αντιμέτωπος με την αστυνομία

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 8 Μαΐου 2016, 13:28