Το ταίρι των ονείρων τους μπορούν να βρουν … σε super market του Πεκίνου όσοι είναι αδέσμευτοι, προκειμένου να γιορτάσουν «διπλοί» την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Η πρωτότυπη ιδέα που είχαν οι ιδιοκτήτες του super market αφορά στην υπηρεσία γνωριμιών με την επωνυμία «Σε αναζητώ», η οποία δημιουργήθηκε για την ημέρα των «Αδέσμευτων» που γιορτάζεται στις 11 Νοεμβρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η υπηρεσία άνοιξε τις «πύλες» της στις αρχές Νοεμβρίου και μέχρι τώρα έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον τουλάχιστον 1000 αδέσμευτων, ενώ έχει «προξενέψει» με επιτυχία περισσότερα από 50 ζευγάρια.

Οι ενδιαφερόμενοι καταβάλουν ένα συμβολικό ποσό και στη συνέχεια μπορούν να δημιουργήσουν ένα προσωπικό προφίλ, που περιλαμβάνει στοιχεία για το άτομό τους και τα στοιχεία που θα ήθελαν να έχει το άλλο τους μισό.

Ο Τζάο Σαν, ο διευθυντής του super market, δήλωσε ότι έμπνευση για το εγχείρημα αυτό αποτέλεσε η ανάγκη του κόσμου να συναντάται σε ένα ασφαλές, φιλικό και χαλαρωτικό περιβάλλον, καθώς επίσης και οι αρνητικές εμπειρίες που είχαν πολλοί άνθρωποι που επιχείρησαν να γνωρίσουν κάποιο σύντροφο μέσω του Διαδικτύου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης