«Ο μικρούλης Μπάμπης είναι μόλις 2 χρόνων και ζυγίζει 8 κιλά. Πέρασε πολύ δύσκολα τα πρώτα χρόνια της ζωής του… Ζούσε σ’ ένα σπίτι δεμένος επί 2 ολόκληρα χρόνια χωρίς ποτέ να τον πηγαίνουν βόλτα. Κανείς δεν του έδινε σημασία. Δεν του έδιναν καν τροφή και νερό! Ευτυχώς τον τάιζαν κάποιοι γείτονες…

Έγιναν προσπάθειες να συνετιστούν οι ιδιοκτήτες του και αφού δεν έδειχναν καμιά διάθεση να τον φροντίσουν σωστά τον πήραμε από εκεί για να του δώσουμε μια ευκαιρία για μια καλύτερη ζωή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χρειάστηκαν δύο ολόκληρες μέρες για να τον δούμε επιτέλους να κουνάει την ουρά του για πρώτη φορά. Μέσα σε ελάχιστες μέρες, ξεκίνησε να εμπιστεύεται τους ανθρώπους και να νιώθει καλύτερα. Ο Μπάμπης χρειάζεται έναν άνθρωπο να του δείξει ότι η ζωή σε σπίτι μπορεί να είναι όμορφη, γεμάτη αγάπη και φροντίδα.

Αν και ο Μπάμπης είναι πλέον χαρωπός και μαθαίνει γρήγορα, θα προτιμηθεί ένα σπίτι χωρίς μικρά παιδάκια γιατί δεν παύει να είναι ένας κακοποιημένος σκυλάκος. Εκείνοι που θα τον υιοθετήσουν θα πρέπει να τον χειριστούν στην αρχή σωστά για να τους εμπιστευτεί απόλυτα στη συνέχεια. Αν θέλετε να του δώσετε τη δεύτερη ευκαιρία που τόσο έχει ανάγκη, επικοινωνήστε μαζί μας!

Πληροφορίες: 6982977330, huppydogs@yahoo.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δώρο σε όποιον τον υιοθετήσει μάθημα εκπαίδευσης μέσω του Train A Stray (ισχύει εντός Αθηνών).

www.fazoo.gr
Φάρμα Αδέσποτων Ζώων

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης