Αυτός λοιπόν είναι ο Τέρυ!

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2012, 14:10
Αυτός λοιπόν είναι ο Τέρυ!
Ο Τέρυ βρέθηκε παρατημένος σε κάτι χωράφια. Τον εντόπισε μια οικογένεια από τα κλάματά του. Ήταν τέτοιο το σοκ της εγκατάλειψης, που το ζωάκι «έκαψε» την μπροστινή δεξιά του πατουσίτσα, στην προσπάθειά του να προσανατολιστεί και να ψάξει να βρει το «σπίτι» του.

Ήταν τυχερός όμως. Βρέθηκαν άνθρωποι να φέρουν γιατρό. Το ζωάκι είναι περίπου 2 ετών, ωστόσο τα αποτελέσματα έδειξαν 1/50 υποψία ερλίχιας και 1/800 καλααζάρ.

Ο Τέρυ είναι απλώς υπέροχος. Είναι κοινωνικός και χαρούμενος με τα άλλα σκυλιά. Είναι πανέξυπνος και μαθαίνει πάρα πολύ γρήγορα να περπατάει με το λουρί, και αγαπάει όλο τον κόσμο, όποιον τον πλησιάζει! Μέσα στο 10 τετραγωνικών κλουβί του δεν λερώνει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γίνει η άριστη παρέα στην οικογένεια που θα τον υιοθετήσει, μόλις τελειώσει η θεραπεία του.

Και εδώ κάπου ξεκινάνε οι δυσκολίες. Στο σύνολο της θεραπείας χρειάζεται βοήθεια για να καλυφθούν τα βασικά του έξοδα για τις εξετάσεις του, την καθημερινή τροφή του, την αγορά του μιλτεφοράν, τις κονσέρβες, τα υπόλοιπα φάρμακά του, την αποπαρασίτωση, τα εμβόλια κ.λπ..

Η βοήθεια για την αποθεραπεία του είναι πολύτιμη, καθώς τα έξοδά του είναι πολύ αυξημένα. Αν θέλετε να βοηθήσετε στη σωτηρία του υπέροχου αυτού σκυλάκου ή αν ενδιαφέρεστε για την υιοθεσία του, επικοινωνήστε με το chrisefsta@gmail.com, 6942 471434 και 6932-019504. Chip number: 977200008128519.

Το σκυλάκι θα δοθεί εμβολιασμένο, με τις εξετάσεις του, στειρωμένο ή με την υποχρέωση στείρωσης, μόλις η υγεία του το επιτρέψει, και με συμβόλαιο υιοθεσίας stray.gr.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2012, 15:14