Μια συνταγή για τις καλοφαγούδες γάτες που είναι λάτρεις των ψαριών.

Υλικά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

100 γρ. τόνος σε κονσέρβα χωρίς λάδι
3 κουταλιές της σούπας νωπό τυρί (κατά προτίμηση χωρίς λακτόζη)
1 ωμό αυγό
Χάρτινα φορμάκια για μάφιν

Εκτέλεση

Πριν ξεκινήσουμε, προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια, βάζουμε τον τόνο σε ένα μπολ και τον πολτοποιούμε με ένα πιρούνι. Έπειτα, ανακατεύουμε το τυρί και το αυγό.

Τώρα βάζουμε τα φορμάκια για μάφιν μέσα στη φόρμα, ρίχνουμε μέσα το μείγμα της ζύμης και το βάζουμε στο φούρνο. Ψήνουμε για περίπου 15 λεπτά.

Πριν σερβίρουμε το κεκάκι, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να αφαιρέσουμε το χάρτινο φορμάκι. Βεβαιωνόμαστε ότι το κέικ έχει κρυώσει εντελώς.

Πηγή: govastiletto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης