Επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, αποκαλώντας τον «πλουσιόπαιδο».

«Ο Τσίπρας είναι όντως πλουσιόπαιδο. Είναι ένας άνθρωπος που μεγάλωσε στα σαλόνια των εργολάβων δημοσίων έργων. Ο πατέρας του, ο θείος του, είχαν πολλά λεφτά, μπορούσαν και έκαναν μια πλούσια ζωή» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωράκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν θα δεχτώ να λέει ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ εμένα λαϊκιστή και διαπλεκόμενο. Ξέρουμε τις διαδρομές του καθενός» πρόσθεσε.

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο πρόεδρος του Ποταμιού δεν το απέκλεισε, τονίζοντας ότι θα πρέπει να συνεργαστούν για «το καλό της χώρας».

Ερωτηθείς για τη φορολογία των αγροτών, ο κ. Θεοδωράκης πρότεινε τη δημιουργία ομάδων παραγωγών, ώστε να μην υπάρχουν μεσάζοντες και παραεμπόριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το μεταναστευτικό ζήτημα, είπε ότι η λύση θα πρέπει να βρεθεί με ευθύνη της Ευρώπης και συμμετοχή της Τουρκίας.

«Το προσφυγικό και μεταναστευτικό ζήτημα είναι τόσο μεγάλο, που δεν μπορεί να το αντιμετωπίσει ο ΣΥΡΙΖΑ, η Ελλάδα, ίσως ούτε και η Ευρώπη. Όμως, επί ΣΥΡΙΖΑ δεν υπήρχε ένας άνθρωπος, ένας επικεφαλής, για να συνεννοηθούν οι εθελοντές, οι δήμοι, οι ξένες κυβερνήσεις, οι διεθνείς οργανώσεις» ανέφερε.

«Στη Βουλή είπα στον Τσίπρα “βάλε έναν επικεφαλής για το μεταναστευτικό”. Απαντούσε ότι δεν υπάρχει λόγος να το κάνει και τρεις ημέρες μετά ήρθε ο ΟΗΕ και είπε ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει μεταναστευτική πολιτική, γιατί δεν υπάρχει κέντρο συντονισμού. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι εύκολο θέμα το μεταναστευτικό. Η λύση του θα πρέπει να βρεθεί με ευθύνη της Ευρώπης και συμμετοχή της Τουρκίας. Η Ευρώπη έχει αρχές και ιστορία. Πρέπει να κοιτάξει και να βοηθήσει τους πρόσφυγες» πρόσθεσε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης