Επί προσωπικού απάντησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού, Χάρης Θεοχάρης κατά την τοποθέτησή του στην Ολομέλεια με αφορμή το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας.

Ο κ. Θεοχάρης τοποθετήθηκε από το βήμα της Βουλής για την αναφορά του κ. Τσίπρα ότι “ως γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων, έπαιρνε τα e-mails των κομματικών στελεχών της προηγούμενης κυβέρνησης για να διορίζει εφοριακούς”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγο πριν την ολοκλήρωση της ομιλίας του, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού τόνισε: Θα αναφερθώ σε ένα προσωπικό ζήτημα, εφόσον ο Πρωθυπουργός μου έκανε σήμερα την τιμή να με αναφέρει για δεύτερη φορά και να διατυπώσει ανυπόστατες κατηγορίες.

Ο κ. Θεοχάρης υπενθύμισε ακόμη «πως τα γραπτά αιτήματα και τα πρακτικά το αποδεικνύουν. Αντίθετα εσείς στήνετε όλες τις διαδικασίες στο μιλητό… Κατά τύχη δηλαδή βγήκε η ποσόστωση 11 Σύριζα-2 ΑΝΕΛ στους διορισμούς περιφερειακών διευθυντών στην εκπαίδευση» και κατέληξε: «Και ένας άλλος λόγος που οδήγησε στο να φύγω. Η διάδοχός μου στη ΓΓΔΕ, αυτή που και εσείς κρατάτε, ενώ έχετε αλλάξει τους πάντες συμπεριλαμβανομένων των Ανεξάρτητων Αρχών, έκανε με κομματικά κριτήρια και ποσοστώσεις τις τοποθετήσεις των Γενικών Δ/ντων, και μάλιστα εν κρυπτώ το Δεκαπενταύγουστο, και τους περιφερειακούς διευθυντές στις εφορίες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης