«Εμείς του τρίτου πόλου διεύρυνσης που δεν εκπροσωπούμαστε στη σημερινή συρρικνωμένη δομή (σ.σ. στην Κεντρική Επιτροπή) καλούμε την ηγεσία να λύσει τις διαφορές με ενότητα και συνεννόηση» δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος, πριν από τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής.

«Μετά την αποτυχία των διαπραγματεύσεων η κυβέρνηση καλείται να εφαρμόσει το πιο αντικοινωνικό πρόγραμμα» τόνισε και απηύθυνε έκκληση για ενότητα, λέγοντας ότι «οι διαγραφές και η παράδοση έδρας δεν συνάδουν με το ήθος της Αριστεράς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο τρίτος πόλος της διεύρυνσης που δεν μετείχαμε στη διαπραγμάτευση καλούμε την ηγεσία σε ενότητα. Διαγραφές και παράδοση της έδρας δεν συνάδουν με το ήθος της Αριστεράς και δεν έχουν συμβεί ούτε στις πιο εκφυλισμένες εκδοχές της σοσιαλδημοκρατίας και του ευρωκομμουνισμού. Μέχρι την τελευταία στιγμή κυρίως εμείς του τρίτου πόλου θα συμβάλουμε για να υπερβούμε τη ρήξη. Ο λαός θέλει συνεννόηση και φυγή προς τα εμπρός. Μόνο με ψυχραιμία, ενότητα και συνεννόηση θα υπερβούμε την κρίση» είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Μητρόπουλος τόνισε ακόμη ότι η Αριστερά έχει μάθει να λύνει τις διαφορές με «υπερβάσεις ηθικής».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης