Αν. Ξεπαπαδέα: Συνεχίζεται η καμπάνια σπίλωσης και συκοφάντησής μου

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 9 Απριλίου 2019, 12:24
Αν. Ξεπαπαδέα: Συνεχίζεται η καμπάνια σπίλωσης και συκοφάντησής μου

Νέα ανακοίνωση εξέδωσε η Γ.Γ. Διαφθοράς Αναστασία Ξεπαπαδέα, με την οποία καταγγέλλει το «Πρώτο Θέμα» και άλλα «Μέσα παραπληροφόρησης» για οργανωμένη προσπάθεια σπίλωσης και συκοφάντησής της.

Η ανακοίνωση:

Συνεχίζεται για τέταρτη μέρα και με μεγαλύτερη ένταση, μήπως και δημιουργηθεί αντιπερισπασμός για την υπόθεση Novartis, η καμπάνια σπίλωσης και συκοφάντησής μου από την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» και άλλα Μέσα παραπληροφόρησης.

Αφού απέτυχε η προσπάθεια να παρουσιαστώ ως στενή συνεργάτης ενός προσώπου, το οποίο μου είναι παντελώς άγνωστο και να εμφανιστώ ως δικηγόρος με επαγγελματική δράση δήθεν εις βάρος του δημοσίου, σήμερα μου αποδίδεται η ιδιότητα μέλους Διοικητικού Συμβουλίου οικογενειακής επιχείρησης, από το οποίο έχω παραιτηθεί τον Μάιο 2015.

Αντιλαμβάνομαι ότι με το έργο της η Γενική Γραμματεία για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς έχει ταράξει τα ισχυρά οικονομικά συμφέροντα που ανενόχλητα λυμαίνονταν τη χώρα για δεκαετίες. Ενημερώνουμε τους κατ’ επάγγελμα λασπολόγους και τα πανικόβλητα αφεντικά τους, ότι δεν φοβόμαστε, δεν υποχωρούμε από τον αγώνα μας για κάθαρση του δημοσίου βίου. Ενάντια στα ιδιωτικά συμφέροντα των λίγων, προτάσσουμε το δημόσιο συμφέρον, το οποίο υπερασπιζόμαστε και θα υπερασπιζόμαστε επίμονα και αδιάκοπα, μέσα από τη δράση της Γενική Γραμματείας για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς.

Συνιστούμε ψυχραιμία και δύναμη. Δεν κάνουμε βήμα πίσω.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 9 Απριλίου 2019, 12:32