Ανοιχτή διαδικτυακή ψηφοφορία

Ανοιχτή διαδικτυακή ψηφοφορία
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ

Ζητήματα που αφορούν τις εξελίξεις γύρω από τη Χρυσή Αυγή, τα οικονομικά και εθνικά προβλήματα που απασχολούν καθημερινά τους πολίτες και φυσικά την πρόθεση ψήφου, επιχειρεί να διερευνήσει η νέα διαδικτυακή ψηφοφορία της Ζούγκλας, η οποία ξεκίνησε το βράδυ της Τετάρτης.

Σκοπός της ψηφοφορίας, εν μέσω ραγδαίων εξελίξεων τόσο σε κοινωνικό όσο και σε πολιτικό επίπεδο, είναι να καταγραφεί και να ανιχνευτεί -πέραν των εντυπώσεων και των πρόχειρων συμπερασμάτων- η γνώμη των πολιτών γύρω από τα φλέγοντα θέματα της επικαιρότητας.

H ηλεκτρονική μας εφημερίδα απευθύνεται σε όλους τους χρήστες του Διαδικτύου άνω των 18 ετών για συμμετοχή στη νέα διαδικτυακή ψηφοφορία. Για την καλύτερη στάθμιση του δείγματος και της εξαγωγής ακόμη πιο σαφούς και αξιόπιστου αποτελέσματος παρακαλούμε να επιβεβαιώσετε την ψήφο σας και τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου (e-mail), ώστε να λάβετε αυτόματα απαντητικό αίτημα του zougla.gr. 

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας θα σταθμιστούν σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές από την ειδική ομάδα επιστημόνων με την οποία συνεργάζεται το zougla.gr. 


Πατήστε εδώ για να συμμετάσχετε στην ψηφοφορία

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2013, 23:22