Αντιπαράθεση μεταξύ του τομέα Άμυνας του ΠΑΣΟΚ και του υπουργείου Εθνικής Άμυνας σημειώθηκε σήμερα, με αφορμή πληροφορίες περί προοπτικής αγοράς νέου μαχητικού αεροσκάφους 5ης γενιάς από την Ελλάδα, λόγω του υπερεξοπλισμού της Τουρκίας.

«Η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, προβληματίζει τους πάντες διότι πλέον γίνεται επικίνδυνη», καθώς «προχωρεί μέσα στην κρίση σε ανακοινώσεις για αγορά ή αμερικανική βοήθεια μαχητικών. Δεν χρειαζόμαστε τη δημαγωγία του κ. Καμμένου, αλλά δράση, ώστε να καλύψουμε σύντομα το χαμένο έδαφος, μεταρρυθμίζοντας τις Ένοπλες Δυνάμεις (όχι ελαττώνοντας έτι περαιτέρω τις αποδοχές των στελεχών, αλλά δομώντας σύγχρονο στρατό που μπορεί να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις), αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Τομέα Άμυνας του ΠΑΣΟΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν μπορούμε να παρακολουθήσουμε το παραλήρημα του τομέα Άμυνας του ΠΑΣΟΚ», σχολίασαν, σχετικά, αρμόδιες πηγές του υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Παράλληλα, υπενθύμισαν ότι «μετά τον κ. Τσοχατζόπουλο, τα στοιχεία των σκανδάλων τους στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας που αφορούν τα στελέχη τους κ.κ. Παπαντωνίου και Βενιζέλο είναι ήδη στη Δικαιοσύνη. Αντί να εκδίδει ακατάληπτες ανακοινώσεις, ας ετοιμάζει το ΠΑΣΟΚ την απολογία του», πρόσθεσαν.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης