Συντονιστείτε στο zougla radio

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την πόρτα του ανακριτή Γαβριήλ Μαλλή πέρασε στις 09.25 σήμερα το πρωί η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη, προκειμένου να απολογηθεί για το ακίνητο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

Μία ημέρα μετά την προφυλάκιση της κόρης του πρώην υπουργού, η Βίκυ Σταμάτη, η οποία κατηγορείται επίσης για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να μην πάρει και εκείνη τον δρόμο για τις φυλακές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, η κα Σταμάτη ζήτησε την εξαίρεση του ανακριτή Γαβριήλ Μαλλή, επικαλούμενη μεροληψία εις βάρος της, ενώ αναμένεται να αρνηθεί κάθε κατηγορία που της αποδίδεται.

Προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο και αίτηση εξαίρεσης

Από χθες το βράδυ έχει κατατεθεί η προσφυγή από τη Βίκυ Σταμάτη στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για παραβίαση του τεκμηρίου αθωότητάς της από πράξη του ανακριτή στον οποίο κλήθηκε να απολογηθεί.

Σήμερα κατέθεσε και αίτηση εξαίρεσης εις βάρος του, η οποία πρόκειται να κριθεί από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθήνας, που συνεδριάζει σε λίγη ώρα.

Η κα Σταμάτη κατηγορεί τον ανακριτή ότι στην απόφαση για τη δέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών των κατηγορουμένων θεώρησε ως δεδομένη τη διάπραξη του αδικήματος για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Η φράση που αναφέρει ο ανακριτής «διέπραξες το αδίκημα της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες» υποδηλώνει βεβαιότητα για την ενοχή της, σύμφωνα με την κα Σταμάτη, ξεπερνώντας όσα αναφέρονται στο εισαγγελικό πόρισμα, όπου γίνεται λόγος για υπόνοιες εις βάρος της.

Χθες, η Αρετή Τσοχατζοπούλου μετά τη μαραθώνια απολογία της κρίθηκε προφυλακιστέα με τη σύμφωνη γνώμη του ανακριτή Γ. Μαλλή και του αρμόδιου εισαγγελέα Νίκου Βούλγαρη, κατηγορουμένη στην υπόθεση νομιμοποίησης παράνομων αμοιβών του πατέρα της από προμήθειες όπλων για το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Διαβάστε επίσης: Προφυλακίστηκε η κόρη του Άκη

Η θεία «κάρφωσε» τον Άκη

“Οι σχέσεις με τον πατέρα μου ήταν τυπικές”

«ΠΑΣΟΚ και ΝΔ τα έχουν κάνει πλακάκια»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης