Αρχίζουν οι εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2018, 08:33
Αρχίζουν οι εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ
Ξεκινούν το απόγευμα οι διήμερες εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ με την ομιλία του πρωθυπουργού και προέδρου του κόμματος, Αλέξη Τσίπρα.

Επί τάπητος θα τεθούν οι πολιτικές εξελίξεις αλλά και ο σχεδιασμός του κόμματος και οι δράσεις της επόμενης περιόδου, με το βλέμμα στο τέλος του μνημονίου, τον Αύγουστο του 2018. Στο επίκεντρο θα βρεθούν και οι εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις για την ονομασία της ΠΓΔΜ.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της Κ.Ε. Σταύρος Αραχωβίτης δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ πως «με τη σημερινή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής ευελπιστώ ότι θα γίνει μία γόνιμη συζήτηση για την προετοιμασία, το επόμενο διάστημα, της καθαρής εξόδου από τη σκληρή επιτροπεία», ενώ προσθέτει με νόημα «αναγκαστήκαμε να βαδίσουμε έναν δρόμο που δεν ήταν η επιλογή μας. Ωστόσο, καταφέραμε να κρατήσουμε όρθια την κοινωνία και ταυτόχρονα να αποκαταστήσουμε την αξιοπιστία της χώρας στο διεθνές πεδίο. Η χώρα χρειάζεται πιο γρήγορα και πιο αποφασιστικά βήματα από μας. Έχουμε υποχρέωση να την ωθήσουμε σε μία αναπτυξιακή τροχιά με συνθήκες δίκαιης ανάπτυξης προς όφελος των εργαζομένων και της κοινωνίας».

Οι εργασίες της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ θα πραγματοποιηθούν στο ξενοδοχείο «Wyndham Grand Hotel». Σήμερα θα ξεκινήσουν στις 18.00 και θα ολοκληρωθούν στις 21.00, ενώ αύριο θα αρχίσουν στις 10.00 και θα διαρκέσουν έως τις 20.00.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών της Κ.Ε. θα πραγματοποιηθεί η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του κόμματος.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2018, 11:00