ΔΗΜΑΡ: Εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας ο Γρηγόρης Ψαριανός

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 10 Ιουλίου 2014, 13:12
ΔΗΜΑΡ: Εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας ο Γρηγόρης Ψαριανός
Του Φώτη Τριάρχη

Εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας έθεσε - αιφνιδιαστικά πριν από λίγο - ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης τον Γρηγόρη Ψαριανό, λίγες ώρες μετά την ανεξαρτητοποίηση της έτερης βουλευτού Κατερίνας Μάρκου.

Έτσι πλέον η ΔΗΜΑΡ μετρά 11 βουλευτές.

Ο κ. Κουβέλης, με επιστολή του, γνωστοποίησε στον πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη απόφασή του, με την οποία ο βουλευτής Γρηγόρης Ψαριανός δεν ανήκει πλέον στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.

«Ο συγκεκριμένος βουλευτής με τη συστηματική διαφοροποίηση και αντίθεσή του προς τις πρωτοβουλίες και επιλογές του κόμματος, αλλά και με τη σημερινή άρνησή του να προσυπογράψει την πρόταση δημοψηφίσματος για τη «μικρή ΔΕΗ», έχει έρθει σε πλήρη ρήξη με τις συντεταγμένες λειτουργίες και κατευθύνσεις της κοινοβουλευτικής ομάδας της Δημοκρατικής Αριστεράς.

Η ΔΗΜΑΡ, κόμμα που αποδεδειγμένα σέβεται τη διαφορετική άποψη, εξάντλησε όλα τα περιθώρια για την παραμονή του στην κοινοβουλευτική ομάδα, παρά την έκδηλη περιφρόνηση που επί μεγάλο χρονικό διάστημα επιδεικνύει ο ίδιος για τις συλλογικές μας αποφάσεις» αναφέρει στην ανακοίνωση της η ΔΗΜΑΡ.

Διαβάστε επίσης:

Η πρόταση της ΔΗΜΑΡ για το δημοψήφισμα, Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 10 Ιουλίου 2014, 12:15

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 10 Ιουλίου 2014, 13:25