ΔΗΜΑΡ: «Ο κ. Τσίπρας απέδειξε ότι ο λαϊκισμός είτε αντιπολιτευτικός, είτε κυβερνητικός είναι πάντα λαϊκισμός»

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 23 Απριλίου 2018, 16:30
ΔΗΜΑΡ: «Ο κ. Τσίπρας απέδειξε ότι ο λαϊκισμός είτε αντιπολιτευτικός, είτε κυβερνητικός είναι πάντα λαϊκισμός»
«Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε κύριε Τσίπρα!». Με αυτήν τη φράση η ΔΗΜΑΡ σχολίασε την ομιλία του πρωθυπυργού στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

«O κ. Τσίπρας σήμερα μίλησε για επιτυχίες και μία εντελώς διαφορετική εικόνα τής χώρας. Είναι να απορεί κανείς εάν τα πιστεύει ή απλώς τα εκφωνεί για να μιλήσει στη συνέχεια για αυταπάτες, νομίζοντας ότι με αυτόν τον τρόπο μπορεί να κοροϊδεύει τον κόσμο εις το διηνεκές!» επισημαίνει, σε ανακοίνωσή της, η ΔΗΜΑΡ και τονίζει ότι ο πρωθυπουργός έβαλε τη χώρα, με την υπογραφή του, σε σκληρή επιτροπεία για πολλά χρόνια και μιλάει για έξοδο από αυτήν.

«Αναφέρεται σε καθαρή έξοδο με την ίδια ευκολία που μιλούσε για κατάργηση των μνημονίων με έναν νόμο και ένα άρθρο. Το μόνο που αποδεικνύει είναι ότι ο λαϊκισμός είτε αντιπολιτευτικός, είτε κυβερνητικός είναι πάντα λαϊκισμός» υπογραμμίζει η ΔΗΜΑΡ, σημειώνοντας ότι «δεν βλέπει την περαιτέρω φτωχοποίηση των πολιτών, την περαιτέρω αποσάθρωση των εργασιακών σχέσεων, τον φορολογικό, ασφαλιστικό και οικονομικό στραγγαλισμό, αλλά βλέπει μόνο πολίτες ξανά αισιόδοξους!».

Τέλος, επισημαίνει ότι είναι απολύτως φυσιολογική η στάση του κ. Τσίπρα, καθώς «συναντά μόνο στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ σε απολύτως προστατευμένες περιοδείες από τα ΜΑΤ, τα οποία και θα καταργούσε ο ΣΥΡΙΖΑ».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 23 Απριλίου 2018, 16:30