Με την παρουσίαση από τον πρόεδρο της Εφορευτικής Επιτροπής Εκλογών, Δημήτρη Σιούφα, των διαδικασιών για την εκλογή νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, συνεχίζονται οι διεργασίες προς την εν λόγω εκλογική αναμέτρηση…

Με δώδεκα ημέρες να απομένουν έως την αναμέτρηση της 29ης Νοεμβρίου, οι υποψήφιοι πρόεδροι μετρούν δυνάμεις και σχεδιάζουν τις τελευταίες τους κινήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προφανώς, η δήλωση στήριξης του Άρη Σπηλιωτόπουλου προς την Ντόρα Μπακογιάννη δημιουργεί νέο τοπίο στην κούρσα της διαδοχής, και μένει να φανεί εάν είναι ικανή να ανατρέψει την εικόνα που καταγράφουν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις, σύμφωνα με τις οποίες ο Αντώνης Σαμαράς έχει το προβάδισμα.

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι μετά την ανακοίνωση του Άρη Σπηλιωτόπουλου, ένας από τους στενότερους “συμμάχους του” -ο βουλευτής Μάξιμος Χαρακόπουλος- δήλωσε στήριξη στον Αντώνη Σαμαρά.  

Ωστόσο, το μεσημέρι ο πρόεδρος της Εφορευτικής Επιτροπής Εκλογών, Δημήτρης Σιούφας, θα παρουσιάσει τις διαδικασίες για την εκλογή του προέδρου της ΝΔ, βάσει των αλλαγών στο Καταστατικό που αποφασίστηκαν στο πρόσφατο Συνέδριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως είναι γνωστό, την ημέρα των εκλογών όλοι όσοι προσέλθουν στις κάλπες (σύμφωνα με πληροφορίες θα στηθούν περίπου 1.500 κάλπες σε όλη τη χώρα) αποδεχόμενοι τις ιδεολογικές αρχές της ΝΔ και εγγραφόμενοι ως μέλη του κόμματος, θα μπορούν να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία ανάδειξης του νέου προέδρου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης