Ένα ακόμη παραδοσιακό όνομα από το χώρο του ΠΑΣΟΚ βγαίνει από τη μάχη της εκλογής του στη νέα Βουλή.

Ο επί σειρά ετών υπουργός των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, Άκης Τσοχατζόπουλος, γνωστοποίησε την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος σε αυτή την εκλογική διαδικασία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Τσοχατζόπουλος, εξηγώντας τους λόγους της απόφασής του, τους «τοποθέτησε» στο -όπως αναφέρει- «διχαστικό φαινόμενο συκοφάντησης και αμφισβήτησης στελεχών».

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ άφησε σαφέστατες αιχμές κατά της ηγεσίας του Κινήματος, αναφέροντας χαρακτηριστικά την «μη πολιτική καταδίκη των φαινομένων αυτών».

Ο κ. Τσοχατζόπουλος πάντως επισήμανε ότι συνεχίζει «σταθερά, στην πρώτη γραμμή, σε συστράτευση, συμπόρευση και συμμετοχή στη βάση, με τις κοινωνικές, κομματικές και λαϊκές δυνάμεις, τους πολίτες και τα κινήματα, δυναμώνοντας έτσι τη φωνή και την παρέμβασή τους. Δυνατό όπλο λαϊκής στήριξης στη νέα εποχή της διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τόσο η απόφαση όσο και η ανακοίνωση του κ. Τσοχατζόπουλου δείχνουν ότι η θέση του Γιώργου Παπανδρέου, για αλλαγή των ψηφοδελτίων του κινήματος κατά ποσοστό που θα κινείται κοντά στο 50%, είναι πραγματικότητα και όχι προπέτασμα καπνού.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης