Στην άρνηση του ΠΑΣΟΚ να συμμετάσχει σε μια ακόμη τηλεμαχία Καραμανλή-Παπανδρέου, αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός κατά την ομιλία του στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Κατά τον κ. Καραμανλή το κάλεσμα για δεύτερο debate δεν έγινε για να αποδείξει η Νέα Δημοκρατία ότι αντιμετωπίζει το διάλογο αυτό σαν μία μάχη με νικητές και ηττημένους, αλλά διότι επιβάλλεται να νικήσει η ενημέρωση του πολίτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μία ενημέρωση που έχει ακόμα σοβαρότατα κενά. Καθώς είναι μεγάλα τα κενά των οικονομικών προτάσεων του ΠΑΣΟΚ» όπως είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.  

Ο Κώστας Καραμανλής τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν θέλει να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα των πολιτών και πως- μεταξύ άλλων- σχεδιάζει δραματική αύξηση της φορολογίας για όλους.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έκανε λόγο για μια καθαρή συμφωνία με τους πολίτες, «χωρίς αοριστίες, χωρίς ψιλά γράμματα, χωρίς δεύτερες σκέψεις».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η Νέα Δημοκρατία προτείνει μια «συμφωνία ειλικρινή, ξεκάθαρη, απαράβατη. Συμφωνία για γρήγορη έξοδο από την κρίση. Συμφωνία για την Ελλάδα του 2011. Την Ελλάδα που χτίζει, σε γερά θεμέλια, τις προϋποθέσεις μακροχρόνιας ανάπτυξης. Μπορούμε να τα καταφέρουμε. Και θα τα καταφέρουμε. Φτάνει να βάλουμε όλοι πλάτη».

O πρωθυπουργός έκανε επίσης αναδρομή στο έργο της κυβέρνησή του κλείνοντας την ομιλία του, τόνισε: «Την επόμενη Κυριακή, να είμαστε όλοι παρόντες. Να μη λείψει κανείς. Ο αγώνας είναι κοινός. Είναι αγώνας για τον τόπο, την ασφάλεια, την προοπτική όλων. Στον αγώνα αυτό, πάμε όλες και όλοι μαζί. Όλοι παρόντες. Όλες παρούσες. Η νίκη είναι στα δικά μας χέρια».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης