Στρατιωτικές μονάδες στη Ρεντίνα και τον Λαγκαδά επισκέφθηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Βενιζέλος.

Συνοδευόμενος από τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού, αντιστράτηγο Φραγκούλη Φράγκο, ο κ. Βενιζέλος τσούγκρισε αυγά και αντάλλαξε ευχές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη Ρεντίνα, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας επισκέφθηκε την Α’ Ταξιαρχία Καταδρομών-Αλεξιπτωτιστών, συνοδευόμενος από τον διοικητή του Β’ Σώματος Στρατού αντιστράτηγο Θεόκλητο Ρουσάκη και τον διοικητή της Α’ Ταξιαρχίας, ταξίαρχο Ζαχαρία Βερίγο.

Εκεί ο υπουργός προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας στέλνουν σήμερα ευχές με το Χριστός Ανέστη σε όλον τον ελληνικό λαό, ευχές σταθερότητας, ασφάλειας, ελπίδας, αισιοδοξίας και προοπτικής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γιατί η Ανάσταση βρίσκεται μέσα στις δικές μας δυνάμεις και γιατί ο ελληνικός λαός δικαιούται να είναι αισιόδοξος, δικαιούται να διεκδικεί ένα καλύτερο μέλλον.

Περνάμε μια δύσκολη στιγμή, περνάμε μια βαθιά κρίση, αλλά αυτή θα μας οδηγήσει σε διαρθρωτικές αλλαγές, θα διασφαλίσει μακροπρόθεσμα μια πετυχημένη, ανταγωνιστική πορεία της χώρας και θα αναβαθμίσει τα εισοδήματα που τώρα δοκιμάζονται και πολλές φορές μειώνονται.

Άρα το μήνυμα του Πάσχα, που είναι μήνυμα παντοτινό, το μήνυμα της Ανάστασης, που πάντα τη βρίσκουμε, όταν τη ζητάμε, είναι ένα μήνυμα πολιτικά και οικονομικά αισιόδοξο».

Στη συνέχεια, ο κ. Βενιζέλος επισκέφθηκε την 194 Μοίρα Πολλαπλών Εκτοξευτών Πυραύλων στον Λαγκαδά, παρουσία του διοικητή της 1ης Στρατιάς αντιστράτηγου Γεωργίου Παπαδάκη και του διοικητή του Γ’ Σώματος Στρατού αντιστράτηγου Γεωργίου Νακόπουλου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης