Γνώστης της κατάστασης και προετοιμασμένος για τον «μαραθώνιο» αλλαγών και μεταρρυθμίσεων που πρέπει να γίνουν, προκειμένου να μην υπάρξει εκτροχιασμός του προγράμματος δημοσιονομικής σταθερότητας, εμφανίζεται ο νέος τσάρος της ελληνικής οικονομίας.

Μιλώντας στον ANT1 ο Γκίκας Χαρδούβελης επεσήμανε πως βασικοί στόχοι αποτελούν η ανάσχεση της ανεργίας και η σταθεροποίηση του διαθέσιμου εισοδήματος των πολιτών μέσω της αποφυγής νέου «ψαλιδιού» σε συντάξεις, μισθούς και επιδόματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η Ελλάδα υποφέρει. Κάθε σπίτι έχει τουλάχιστον έναν άνεργο ή κάποιον που εργάζεται και δεν πληρώνεται ή συντηρείται από χαμηλόμισθους. Η Ελλάδα πρέπει να βρει τον δρόμο της. Δεν έχει απέναντί της μόνο την Τρόικα. Είναι πολλά αυτά που πρέπει να γίνουν. Έχουμε μπροστά μας έναν μαραθώνιο» είπε.

Τα «στοιχήματα» για την εκταμίευση των δόσεων του Ιουνίου και του Ιουλίου, ύψους 1 δισ. ευρώ έκαστη, είναι πολλά, ενώ στις 19 Ιουνίου θα κληθεί να παρουσιάσει την πρόοδο των μεταρρυθμίσεων ενώπιον των μελών του Eurogroup στις Βρυξέλλες.

Διαβάστε επίσης:
Τα «στοιχήματα» της νέας ηγεσίας στο ΥΠΟΙΚ, Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 10 Ιουνίου 2014, 09:15

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο τεχνοκράτης υπουργός, Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 9 Ιουνίου 2014, 18:05  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης