Την επίσκεψη του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στο Υπουργείο Εργασίας σχολιάζει μέσω ανακοίνωσής της η ΔΗΜΑΡ.

«Πριν λίγους μόλις μήνες η κυβέρνηση διά της αρμόδιας Υπουργού Εργασίας δήλωνε στην Ε.Ε. ότι «πάνω από 100 χιλιάδες εργαζόμενοι στην χώρα μας αμείβονται με λιγότερα από 100 ευρώ τον μήνα και ότι το 50% των προσλήψεων επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αφορούν ευέλικτες μορφές απασχόλησης» σημειώνει η ανακοίνωση και προσθέτει:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ταυτοχρόνως ενώ έβαζε ως πρώτο στόχο την αποκατάσταση των συλλογικών διαπραγματεύσεων, νομοθέτησε το αντίθετο και άνοιξε την πόρτα και στις ομαδικές απολύσεις. Η φυγή των νέων στο εξωτερικό συνεχίζεται και οι μισοί περίπου νέοι σύμφωνα με τελευταία έρευνα στην πιο παραγωγική τους ηλικία δηλώνουν ως πηγή εισοδήματος μόνο τη βοήθεια των γονιών τους. Η ανεργία συνεχίζει να είναι η υψηλότερη σε όλη την Ε.Ε. με αποτέλεσμα η φτωχοποίηση να εντείνεται.

Και μετά από όλα αυτά σήμερα είχαμε τους πανηγυρισμούς και την εικονική πραγματικότητα του κ. Τσίπρα για ανεργία και εργασιακές σχέσεις. Ορισμένες φορές όμως η σιωπή είναι προτιμότερη από κούφια λόγια και ψεύτικες προσδοκίες. Η επικοινωνιακή προπαγάνδα όταν αφορά την ζωή των ανθρώπων και την καθημερινότητα γίνεται επικίνδυνη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης