«Όπου πάω, μου δημιουργούν ένα επεισόδιο» είπε ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας στο Ράδιο Κρήτη, ενώ ανέφερε, επίσης, ότι «η Ελλάδα δεν έχει συνηθίσει να βάζει μεγάλους στόχους».

Ο κ. Λοβέρδος εμφανίζεται αποφασισμένος να φέρει εις πέρας τον πολιτικό σχεδιασμό που έχει καταρτίσει ως υπουργός Υγείας και, δίνοντας «εξηγήσεις» για την αστυνομοκρατία στην περιοχή της Αμμουδάρας Ηρακλείου, κατά τη διάρκεια πρόσφατης ευρείας σύσκεψης, την απέδωσε στα συχνά επεισόδια που προκαλούνται, όπου εμφανιστεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δε με αφήνουν να έρθω κοντά στον κόσμο. Θέλω να έρθω, αλλά, όπου πάω, μου δημιουργούν κι ένα επεισόδιο» είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Υγείας, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν πρόκειται να υποχωρήσει στις μεταρρυθμίσεις που έχει δρομολογήσει στον τομέα της Υγείας.

Όπως επεσήμανε, ήδη έχουν αναρτηθεί στο Διαδίκτυο όλες οι προτάσεις του υπουργείου, προκειμένου να ξεκινήσει διάλογος με τους εμπλεκόμενους φορείς, ενώ οι τελικές ανακοινώσεις θα γίνουν στις 20 Ιουλίου.
Όσο για τα Κέντρα Υγείας, όχι μόνο διέψευσε τα σενάρια περί λουκέτων, αλλά ανέφερε ότι θα ανοίξουν και άλλα.

Τέλος, ο κ. Λοβέρδος σχολίασε και τα επεισόδια με αφορμή την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος και του εφαρμοστικού νόμου, τονίζοντας ότι ο δρόμος για την εφαρμογή του «είναι κακοτράχαλος» κι αυτό γιατί, σύμφωνα με τον ίδιο, «η Ελλάδα δεν έχει συνηθίσει να βάζει μεγάλους στόχους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: Cretalive

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης