«Οι ημέρες της κυβέρνησης είναι μετρημένες»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 5 Δεκεμβρίου 2013, 22:54
«Οι ημέρες της κυβέρνησης είναι μετρημένες»
Την εκτίμηση ότι οι ημέρες της κυβέρνησης είναι μετρημένες, εξέφρασε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε ότι οι δημοτικές και περιφερειακές εκλογές θα έχουν κεντρικό πολιτικό χαρακτήρα και για το λόγο αυτό τα σχήματα που θα συμμετάσχουν σε αυτές, θα πρέπει να έχουν σαφή αντιμνημονιακό χαρακτήρα.

Ο κ. Σκουρλέτης, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που έδωσε στην Πάτρα, αναφερόμενος στις επιλογές των προσώπων που θα ηγηθούν των ψηφοδελτίων, που θα στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι για τις μεγάλες πόλεις όπως η Αθήνα, ο Πειραιάς, η Θεσσαλονίκη, η Πάτρα κ.α., λόγω της κρισιμότητας της αναμέτρησης, η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος θα συνδιαμορφώσει τις τελικές επιλογές των προσώπων, σε διαβούλευση πάντα με τις τοπικές ομάδες και επιτροπές.

Αναφερόμενος στους νέους, με αφορμή την ομιλία του απόψε σε συγκέντρωση της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ στην Πάτρα, ο Πάνος Σκουρλέτης υπογράμμισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πολύ καλή σχέση με τους νέους, που όπως τόνισε «είναι τα μεγαλύτερα θύματα της κρίσης». Επίσης, πρόσθεσε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ προσβλέπει στους νέους, κτίζει σχέσεις μαζί τους και νοιώθει αυξημένη την ευθύνη για όσα τους αφορούν».

Σχετικά με τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις, ο Πάνος Σκουρλέτης σημείωσε ότι «η κατάσταση, όσο περνά ο καιρός, επιδεινώνεται, και διατύπωσε την εκτίμηση, πως «οι ημέρες της κυβέρνησης είναι λίγες, όσο και αν προσπαθούν οι δανειστές μας να της δίνουν ανάσες».

Πηγή: ΑΜΠΕ

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 5 Δεκεμβρίου 2013, 23:03