Χρήστος Μαζάνης 
 

«Ουδέποτε είπα ότι θέλω να συνεργαστώ με το κόμμα ΑΝΤΑΡΣΥΑ», αναφέρει η βουλευτής Ραχήλ Μακρή σε δήλωσή της στο zougla.gr.

Υπενθυμίζεται ότι δημοσιεύματα του Τύπου ανέφεραν ότι η Ρ. Μακρή, μετά τη διαφωνία που προέκυψε με τον ΣΥΡΙΖΑ, όσον αφορά στην υποψηφιότητά της στον Νομό Γρεβενών, συζητά με το κόμμα ΑΝΤΑΡΣΥΑ για εκλογική συνεργασία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ίδια διευκρίνισε πως δεν τέθηκε ποτέ τέτοιο θέμα και πως απλά έχει φίλους οι οποίοι είναι στο ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

 «Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο γράφονται τέτοια πράγματα. Απλά στην Κοζάνη είδα έναν φίλο μου από το ΑΝΤΑΣΡΥΑ και συζητήσαμε. Ότι άλλο βγαίνει είναι ανακοινώσεις εντυπωσιασμού», τονίζει.

Παράλληλα διευκρίνισε ότι η πρόταση που της έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν η κατάλληλη. « Ο ΣΥΡΙΖΑ μου πρότεινε να διεκδικήσω την ψήφο των πολιτών σε έναν νομό που δεν γνωρίζω καλά, δεν είναι ο τόπος μου. Δεν προλαβαίνω σε 20 ημέρες να κάνω έναν αξιοπρεπές πολιτικό αγώνα. Φυσικά και δεν αρνιέμαι την μονοεδρική. Τους έδωσα όμως και εναλλακτική πρόταση. Τους έκανα αντιπρόταση να κατέβω υποψήφια στην Κοζάνη όπου και γνωρίζω καλά τον τόπο, ή στη Φλώρινα όπου είναι η καταγωγή της μητέρας μου», ανέφερε στο zougla.gr και πρόσθεσε « Αν δεν υπάρξει κάποια πρόταση την οποία να πιστεύω υπάρχει περίπτωση να μην είμαι υποψήφια στις εκλογές» .

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης