Καμμένος: «Φεύγω με ψηλά το κεφάλι»

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2019, 14:35
Καμμένος: «Φεύγω με ψηλά το κεφάλι»
Μέσα σε φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα πραγματοποιήθηκε στο δώμα του ΓΕΝ η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας από τον απερχόμενο υπουργό Πάνο Καμμένο.

Στην τελετή παρέστη σύσσωμη η στρατιωτική και πολιτική ηγεσία του υπουργείου -εκτός του Α/ΓΕΕΘΑ, ναυάρχου Ευάγγελου Αποστολάκη, ο οποίος εκείνη την ώρα είχε συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Ο ΥΕΘΑ στην ομιλία του μεταξύ άλλων τόνισε πως φεύγει από τη θέση του με ψηλά το κεφάλι, ενώ σημείωσε πως θεωρεί σημαντικότερο επίτευγμα της θητείας του τη διατήρηση της συνοχής του στρατεύματος, παρά τις τεράστιες μειώσεις στον προϋπολογισμό του υπουργείου.

Ο κ. Καμμένος ευχαρίστησε το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό για την άψογη συνεργασία που είχαν όλο αυτόν τον καιρό, προσθέτοντας, βουρκωμένος, πως «αν έγιναν λάθη, ζητώ δημοσίως συγγνώμη, αλλά θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι αυτά δεν έγιναν εσκεμμένα».

Τέλος, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ δήλωσε πως μέχρι να γίνουν οι κρίσεις τα καθήκοντα του απερχόμενου AΓΕΕΘΑ, ναυάρχου Ευάγγελου Αποστολάκη, αναλαμβάνει ο υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ, αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Φλώρος.

Σημειώνεται πως η τελετή παράδοσης-παραλαβής του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας από τον Πάνο Καμμένο στον Ευάγγελο Αποστολάκη θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, στις 12.00, στο υπουργείο.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2019, 14:35