Κασιδιάρης: «Συνωμοσία σιωπής» από τα ΜΜΕ εναντίον της ΧΑ

Κασιδιάρης: «Συνωμοσία σιωπής» από τα ΜΜΕ εναντίον της ΧΑ
Για «συνωμοσία σιωπής» σε βάρος της Χρυσής Αυγής, κατηγόρησε τα ΜΜΕ, ο βουλευτής της, Ηλίας Κασιδιάρης, κατά τη συνέντευξη που παραχώρησαν σήμερα στελέχη της.

«Μας έχουν καταδικάσει σε απόλυτη αφωνία» υποστήριξε ο κ. Κασιδιάρης, ενώ αποκάλυψε πως είχε επικοινωνία με τον πρόεδρο του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου, Ιωάννη Λασκαρίδη, ο οποίος τον ενημέρωσε πως συντάσσεται φάκελος για τη στάση που κράτησαν οι τηλεοπτικοί σταθμοί.

Επίσης, ανέφερε πως η Χρυσή Αυγή δέχεται «πόλεμο» λόγω της δημοσκοπικής ανόδου της, καθώς «σε όλες τις δημοσκοπήσεις είναι τρίτο κόμμα, και ίσως σε κάποιες να είναι και δεύτερο». Επιπλέον, κάλεσε τους δημοσιογράφους να μην αποκαλούν τη Χρυσή Αυγή «νεοναζιστικό μόρφωμα», καθώς όπως είπε «έχουμε το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού».

Ο κ. Κασιδιάρης σημείωσε ακόμα πως η πολιτική δίωξη της Χρυσής Αυγής αποτελεί σχέδιο ξένων δυνάμεων (ΗΠΑ, Ισραήλ) και είχε προαναγγελθεί πριν από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, επικαλούμενος δήλωση του Μάκη Βορίδη, ότι ο μόνος τρόπος να περιοριστεί η δράση της Χρυσής Αυγής είναι να χαρακτηριστεί εγκληματική οργάνωση.

Αναφερόμενος στους προστατευόμενους μάρτυρες που κατέθεσαν εις βάρος της Χρυσής Αυγής έκανε λόγο για «ψευδομάρτυρες», ενώ ο Ηλίας Παναγιώταρος ισχυρίστηκε ότι ένας από αυτούς έχει πολύ καλή σχέση με τον υπουργό Ναυτιλίας, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Ο κ. Κασιδιάρης επιτέθηκε στον αντιεισαγγελέα Χαράλαμπο Βουρλιώτη υποστηρίζοντας ότι δεν συνέταξε ο ίδιος το πόρισμα για τη Χρυσή Αυγή, αλλά ότι αυτό αποτελεί ουσιαστικά αντιγραφή από την κατάθεση του δημοσιογράφου της Εφημερίδας των Συντακτών, Δημήτρη Ψαρά.

Για την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη, ο κ. Κασιδιάρης υποστήριξε ότι «ελέγχεται για παράβαση καθήκοντος», γιατί, όπως ανέφερε, ενώ έχει υπογράψει το αυθεντικό καταστατικό της Χ.Α., στη δικογραφία εμφανίζεται άλλο καταστατικό.

Σε ό,τι αφορά την τροπολογία για την αναστολή κρατικής χρηματοδότησης κόμματος υπό προϋποθέσεις, ο κ. Κασιδιάρης υποστήριξε πως «είναι παράνομη ως φωτογραφική» και «καταργεί το τεκμήριο της αθωότητας».

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2013, 23:47