Η συμβολή της τοπικής αυτοδιοίκησης στην ανάπτυξη της Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας, ώστε να αποτελέσει ένα εναλλακτικό μοντέλο δίκαιης και βιώσιμης ανάπτυξης, αλλά και μία καινοτόμα πρόταση για την παραγωγή και τη δημιουργία απασχόλησης, θα βρεθεί στο επίκεντρο των συναντήσεων που έχει σήμερα στην Κέρκυρα η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, αρμόδια για την καταπολέμηση της ανεργίας, Ράνια Αντωνοπούλου, με τον περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Θοδωρή Γιαλατσάτο, και τον δήμαρχο Κέρκυρας, Κωνσταντίνο Νικολούζο.

Στη συνάντηση με τον δήμαρχο Κέρκυρας, που θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο στις 18:30 μμ, θα εξεταστεί η πορεία της Νέας Γενιάς Προγραμμάτων Κοινωφελούς Εργασίας που υλοποιούνται στον Δήμο Κέρκυρας, από συνολικά 893 ανέργους που μετέχουν στο πρόγραμμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αύριο, Τρίτη 5 Δεκεμβρίου, η κ. Αντωνοπούλου θα επισκεφθεί έργα που έχουν ολοκληρωθεί στο πλαίσιο της κοινωφελούς, ενώ την Τετάρτη η αναπληρώτρια υπουργός θα έχει συναντήσεις με εγχειρήματα της Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας που δραστηριοποιούνται στα Ιόνια Νησιά.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης