Κ.Καραγκούνης: Καμία «αναπαλαίωση» δεν πρόκειται να σώσει την κυβέρνηση

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 3 Μαρτίου 2018, 19:54
Κ.Καραγκούνης: Καμία «αναπαλαίωση» δεν πρόκειται να σώσει την κυβέρνηση
Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και αν. τομεάρχης Δικαιοσύνης της Ν.Δ. Κώστας Καραγκούνης στη συνέντευξή του, αναφέρει ότι «κανένας ανασχηματισμός και καμία αναπαλαίωση δεν πρόκειται να σώσει την κυβέρνηση στις επερχόμενες εκλογές».

Χαρακτηρίζει την διερεύνηση της υπόθεσης με τα πυρομαχικά στην Σ. Αραβία «βάσιμη», ενώ εκείνη της Novartis «κατασκευασμένη εργολαβία σπίλωσης πολιτικών αντιπάλων» και σημειώνει ότι ευθύνη της ΝΔ στην Προανακριτική Επιτροπή είναι η εγγύηση ότι «ο θεσμός της Προανακριτικής δεν θα λειτουργήσει ως «πλυντήριο» πολιτικών σκοπιμοτήτων».

Ακόμα ο κ. Καραγκούνης εκφράζει την συμφωνία του με τις μηνύσεις που υπέβαλαν πολιτικά πρόσωπα όπως ο Α. Σαμαράς αναφέροντας ότι αν ήταν στην θέση τους θα έπραττε ακριβώς το ίδιο «γιατί, φυσικά, θα ήξερα ότι αδίκως κατηγορούμαι».

Ο κ. Καραγκούνης στην συνέντευξή του εκτιμά ότι η Τουρκία είναι επικίνδυνη εξαιτίας των αντιφάσεων που την κατατρύχουν σε ότι αφορά τον προσανατολισμό της και εκφράζει την ελπίδα ότι «το ΝΑΤΟ και η δυτική συμμαχία τελικά, θα λειτουργήσει πυροσβεστικά σε όλα αυτά τα αστάθμητα».

Τέλος, ως προς το θέμα της επιδότησης ενοικίου σε βουλευτές και υπουργούς, είπε ότι «αυτό που προκάλεσε την κοινή γνώμη δεν ήταν η ιδιότητα των εμπλεκομένων ως υπουργών, αλλά η ιδιότητά τους ως εκατομμυριούχων. Υπουργός που να παίρνει επιδότηση ενοικίου, υπό προϋποθέσεις στέκεται. Εκατομμυριούχος που να παίρνει επιδότηση ενοικίου, δεν στέκεται!».

Πηγή: ΑΠΕ

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 3 Μαρτίου 2018, 19:57