Κοντονής: «Το φαινόμενο Σώρρα γεννήθηκε και ανδρώθηκε επί διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2017, 18:05
Κοντονής: «Το φαινόμενο Σώρρα γεννήθηκε και ανδρώθηκε επί διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας»
Από το γραφείο του υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Σταύρου Κοντονή εκδόθηκε ανακοίνωση στην οποία κατηγορεί τη Νέα Δημοκρατία ότι επί ημερών της διακυβέρνησής της «γεννήθηκε και ανδρώθηκε το φαινόμενο Σώρρα».

Η ανακοίνωση:

«Η αντιπολιτευτική τακτική της Νέας Δημοκρατίας ξεπερνά κάθε επίπεδο πολιτικής γελοιότητας καθώς για ένα φαινόμενο που γεννήθηκε και ανδρώθηκε επί των ημερών της, το φαινόμενο Σώρρα, εγκαλεί σήμερα την Κυβέρνηση.

Είναι εντυπωσιακό ότι η απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών που εκδόθηκε το 2013, δεν απασχόλησε ούτε στο ελάχιστο την τότε Κυβέρνηση και τον αρμόδιο Υπουργό. Το να εμφανίζονται σήμερα εγκαλούντες την Κυβέρνηση, είναι τουλάχιστον κωμικό.

Ήδη ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Σταύρος Κοντονής ζήτησε να ενημερωθεί τόσο για το περιεχόμενο της συγκεκριμένης απόφασης όσο και για την πορεία της υπόθεσης.

Σήμερα δε, διαβίβασε αμέσως την απόφαση στην Πρόεδρο του Αρείου Πάγου και τα σχετικά δημοσιεύματα στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για περαιτέρω έλεγχο».

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2017, 18:34