Κώστας Καραμανλής: «Η χώρα χρειάζεται ένα σοβαρό σχέδιο υποδομών για την επόμενη δεκαετία»

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 11 Απριλίου 2017, 17:08
Κώστας Καραμανλής: «Η χώρα χρειάζεται ένα σοβαρό σχέδιο υποδομών για την επόμενη δεκαετία»
Επιμέλεια: Άντζελα Πεΐτση

«Σήμερα, εγκαινιάζεται ένα πολύ μεγάλο έργο. Ένα έργο το οποίο – όπως όλοι γνωρίζουμε – σχεδιάστηκε και ξεκίνησε το 2007», υπογράμμισε σε δήλωσή του, ο Τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Σερρών, Κώστας Καραμανλής.

«Σήμερα», επεσήμανε «δε νομίζω ότι είναι η κατάλληλη ημέρα για να μπούμε σε μια αντιπαράθεση με την Κυβέρνηση για το ποιος έκανε τι. Και αυτό, άλλωστε, δεν αφορά και τον κόσμο».

»Καλό, όμως, είναι να γνωρίζουμε πως τα έργα αυτά όταν ήρθαν στη Βουλή το 2007 – και ιδίως το συγκεκριμένο έργο – ο ΣΥΡΙΖΑ τότε, δυστυχώς, το καταψήφισε για περιβαλλοντολογικούς λόγους», τόνισε και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ας αφήσουμε, όμως, το χθες, ας δούμε το αύριο κι ας κάτσουμε με προσοχή όλοι μαζί – τόσο ο πολιτικός όσο και ο τεχνικός κόσμος – να εκπονήσουμε, όπως και πριν από 10 χρόνια, ένα σοβαρό σχέδιο υποδομών για την επόμενη δεκαετία. Διότι τελικά αυτό είναι αναγκαίο, και για την ανάπτυξη της χώρας, αλλά και για να φύγουμε επιτέλους από τον φαύλο κύκλο της ύφεσης».

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 11 Απριλίου 2017, 17:08