Ξεσηκωμός για τον Γιαννέλλη στη Λέσβο

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 18 Απριλίου 2012, 10:41
Ξεσηκωμός για τον Γιαννέλλη στη Λέσβο
Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η ανακοίνωση του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας για τη Λέσβο και τη Λήμνο και ο αποκλεισμός του ιστορικού στελέχους του κόμματος και επί πολλά χρόνια βουλευτή Γιάννη Γιαννέλλη.

Μάλιστα, η ανακοίνωση του ψηφοδελτίου βρήκε τον κ. Γιαννέλλη σε προεκλογική εκδήλωσή του στη Λήμνο, όπου μιλούσε ως υποψήφιος βουλευτής! Σε δηλώσεις του ο κ. Γιαννέλλης υποστήριξε ότι δεν μπορεί να καταλάβει την αναξιοπρεπή συμπεριφορά σε βάρος του, όταν μάλιστα αυτός περιλαμβάνεται στη λίστα των στελεχών του κόμματος που υποστήριξαν τον κ. Σαμαρά.

Προσπάθησα να επικοινωνήσω με τα κεντρικά του κόμματος, αλλά κανείς δεν απαντά, όλοι βρίσκονται σε σύσκεψη» είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Υποψήφιος δήλωσα μετά από συνεννόησή μου με τον γενικό γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέα Λυκουρέντζο."Ξεκίνα και τρέξε" μου είπε και έτσι ξεκίνησα κι εγώ τον προεκλογικό μου αγώνα. Είμαι εξοργισμένος από τη σε βάρος μου συμπεριφορά, αλλά δεν θα λειτουργήσω υπό καθεστώς οργής. Απαιτώ από τον άνθρωπο που στήριξα με την υπογραφή μου για να γίνει αρχηγός, από τον Αντώνη Σαμαρά, μια αξιοπρεπή εξήγηση. Απαιτώ αυτοί που ηγούνται της Νέας Δημοκρατίας να με αντιμετωπίσουν με αξιοπρέπεια».

Αντιδράσεις όμως προκλήθηκαν και από τους υπολοίπους συνυποψηφίους του κ. Γιαννέλλη στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, στον Νομό Λέσβου.

Σήμερα το μεσημέρι, για το πρόβλημα που δημιουργήθηκε, συνεδριάζει, προκειμένου να αποφασίσει να αντιδράσει, η ΝΟΔΕ Λέσβου της Νέας Δημοκρατίας.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 18 Απριλίου 2012, 17:59