Λαφαζάνης: «Ο Αλ. Τσίπρας μπερδεύει την αγάπη προς την πατρίδα με την τυφλή υπαλληλία προς τις ΗΠΑ»

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2018, 12:14
Λαφαζάνης: «Ο Αλ. Τσίπρας μπερδεύει την αγάπη προς την πατρίδα με την τυφλή υπαλληλία προς τις ΗΠΑ»
«Ο Αλ. Τσίπρας μπερδεύει την αγάπη προς την πατρίδα με την τυφλή υπαλληλική υποταγή στον αμερικανοατλαντικό άξονα, την εξυπηρέτηση των αμερικανικών συμφερόντων και τον σφοδρό έρωτά του προς τις ΗΠΑ» δήλωσε ο Παν. Λαφαζάνης σχολιάζοντας τη χθεσινή ομιλία του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΛΑΕ, ο κ. Λαφαζάνης ανέφερε: «Λίγο πριν ο Αλ. Τσίπρας εκφωνήσει την ομιλία του στο Παλέ ντε Σπορ την "πατριωτική" του ομιλία, τον "ξεφώνισε" ο Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο, αποκαλύπτοντας κυνικά ότι η Συμφωνία των Πρεσπών αποτελεί το όχημα για την είσοδο της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ και το "ανάχωμα στις κακόβουλες επιδιώξεις της Ρωσίας στα Βαλκάνια".

Συνεχίζοντας ο κ. Λαφαζάνης σημείωσε πως η μεταπολεμική Ελλάδα ήταν πάντοτε υποτελής στις ΗΠΑ και προσέθεσε: «Με τον Αλ. Τσίπρα έκανε ένα νέο ποιοτικό άλμα. Μετατράπηκε σε απολύτως άβουλο πιόνι τους και ολόκληρη σε ξέφραγο στρατιωτικό τους οικόπεδο.Ο Αλ. Τσίπρας με την αποικιοποίηση της χώρας τρέφει την ακροδεξιά σε όλες τις όψεις της και δεν την αντιμετωπίζει.Ο μεταλλαγμένος Τσίπρας έχει τόση με την Αριστερά που επικαλείται, όση ο φάντης με το ρετσινόλαδο».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2018, 12:14