Η δήλωση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ότι θα έπρεπε να ντρέπονται οι κύριοι Παυλόπουλος και Μαρκογιαννάκης για το έργο που άφησαν στην Αστυνομία, προκαλεί πολιτική σύγκρουση μεγατόνων.

Από αυτή τη δημόσια ραδιοφωνική δήλωση, αλλά και από την έκφραση ότι φοβάται για την εικόνα που έχει αυτή τη στιγμή η Αστυνομία, ξέσπασε σφοδρή αντιπαράθεση ανάμεσα στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη και τον πρώην υπουργό Εσωτερικών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι απαράδεκτο, υπουργός να βγαίνει και να λέει ότι φοβάται για την εικόνα της Αστυνομίας. Μία Αστυνομία που έχυσε αίμα και που έχει τεράστιες επιτυχίες στο παρελθόν», απάντησε με παρέμβασή του στο ΣΚΑΪ ο Προκόπης Παυλόπουλος.

Ο πρώην υπουργός τόνισε ότι δεν πρόκειται να επιτρέψει στον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη να σπείρει τον μηδενισμό στην Αστυνομία, αλλά ούτε και να αμφισβητήσει τα επιτεύγματά της, πολλά από τα οποία έγιναν επί ΝΔ.

«Εάν τη βοηθήσουμε και δεν κάνουμε παραμορφωτική επίθεση, τότε η Αστυνομία θα πάει ακόμα καλύτερα», σημείωσε ο πρώην υπουργός Εσωτερικών, και πρόσθεσε ότι υπερασπίζεται κανείς την Αστυνομία όταν υπερασπίζεται το ήθος της και το έργο της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η δουλειά της Αστυνομίας δεν αρχίζει από την ημέρα που την ανέλαβε ο κ. Χρυσοχοΐδης» ανέφερε ο Προκόπης Παυλόπουλος. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης