Ευφάνταστα σενάρια χαρακτήρισε ο Βασίλης Λεβέντης τα δημοσιεύματα ότι θα ταξιδέψει μαζί με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα στις Ηνωμένες Πολιτείες.

«Είχα κληθεί προ διμήνου στο φόρουμ των ομογενών, στο οποίο γνώριζα ότι θα συμμετάσχουν 40 ηγέτες κρατών, αλλά όχι και ο Αλέξης Τσίπρας» είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων στον Βήμα 99,5, προσθέτοντας ότι «δεν υφίσταται θέμα πρόσκλησης από τον πρωθυπουργό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Από τις εφημερίδες έμαθα ότι έχουμε κανονίσει να είμαστε και μαζί. Είναι ευφάνταστοι οι δημοσιογράφοι. Εγώ έχω βγάλει εισιτήρια για τις 17… Δεν γνωρίζω πώς θα πάει ο πρωθυπουργός» δήλωσε.

Για την αποχώρηση του Γιάννη Καλλιάνου, επανέλαβε με αιχμηρό τρόπο ότι «σύντομα θα είναι σε άλλο κόμμα» και ότι «είναι καλό παιδί, αλλά τον χρησιμοποιούν».

«Αυτός ισχυρίστηκε ότι του είπα “θα σε διώξω αν ξανακάνεις κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ”, ενώ εγώ κάνω μεγαλύτερη κριτική. Πώς μπορώ να απαγορέψω από τον συνεργάτη μου να κάνει και εκείνος αυτό που κάνω εγώ;» τόνισε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σχολιάζοντας τον Αλέξη Τσίπρα είπε πως «ο πρωθυπουργός μέσα του δεν είναι άδικος άνθρωπος. Είδε έναν Βασίλη Λεβέντη, που μετά από διασυρμό και κακοποίηση 35 ετών, μπήκε στη Βουλή και έχει πέντε απόψεις. Να μην το εκτιμήσει αυτό; Έχει ωριμάσει, είναι ρεαλιστής».

Ο κ. Λεβέντης απέκλεισε την πιθανότητα συνεργασίας της Ένωσης Κεντρώων με τον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας «να μην ψηφίσει κανένας την Ένωση Κεντρώων, στις επόμενες εκλογές, αν κάνω την όποιας φύσεως συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ! Δεν μπορώ να συνεργαστώ, γιατί εγώ έχω ορκιστεί στους ψηφοφόρους της Ένωσης Κεντρώων, το 4% που μου δώσανε μετά από 35 χρόνια, να το κάνω 14%-15%… Για λάφυρα δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ η Ένωση Κεντρώων. Ενώ τώρα ο κ. Τσίπρας σχημάτισε μία κυβέρνηση νομής λαφύρων. Έδωσε πέντε υπουργεία στον κ. Καμμένο και τελείωσε η συζήτηση».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης