Λεβέντης σε Καμμένο: «Ευχαριστώ αλλά δεν πρόκειται να αθροιστώ στην κυβερνητική πλειοψηφία»

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2016, 18:30
Λεβέντης σε Καμμένο: «Ευχαριστώ  αλλά δεν πρόκειται να αθροιστώ στην κυβερνητική πλειοψηφία»
Σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Βασίλης Λεβέντης επαναλαμβάνει ότι “δεν πάω με τον Τσίπρα, όπως με κατηγορεί ο Μητσοτάκης, ο οποίος έκανε άξονα με την Φώφη Γεννηματά και τον Σταύρο Θεοδωράκη”.

«Επειδή δεν συντάχθηκα και επειδή θέλω να μείνει όρθιο το Κέντρο στη Βουλή, ο Μητσοτάκης με παρουσιάζει, για να με εξοντώσει, ως δεκανίκι του Τσίπρα. Εγώ ήμουν και θα είμαι για πάντα Κέντρο, με τον Τσίπρα δεν πάω, το μόνο που μπορώ να κάνω είναι αν θέλει να τον συμβουλεύω πάνω στα εννέα σημεία που έχει καταθέσει η Ένωση Κεντρώων.
Την καλή μου πρόθεση την έδειξα την ίδια μέρα που έγιναν οι εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου που του έστειλα τα εννιά σημεία. Εκείνος δεν μου τηλεφώνησε επί ένα χρόνο, και τώρα που είναι στις μαύρες του, θέλει τον Λεβέντη, αλλά ο Λεβέντης δεν προσφέρεται για τσόντα».

Ο κ. Λεβέντης μίλησε και στον ΒΗΜΑ FM, σχολιάζοντας τη συνέντευξη του Πάνου Καμμένου: «Ευχαριστώ, αλλά δεν πρόκειται να αθροιστώ στην κυβερνητική πλειοψηφία όπως το ζητά ο κ. Καμμένος. Θα μείνω κριτικά απέναντι στην κυβέρνηση. Σε ό,τι συμφωνώ θα το ψηφίζω και σε ό,τι διαφωνώ δεν θα το ψηφίζω. Δεν πρόκειται να αθροιστώ στην κυβέρνηση γιατί δεν το θέλουν οι οπαδοί μου, που μου λένε «Μην πας με τον Τσίπρα».

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2016, 18:30