Λοβέρδος κατά της Πρωτοβουλίας των 58

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2013, 15:57
Λοβέρδος κατά της Πρωτοβουλίας των 58
Σκληρή επίθεση κατά της Πρωτοβουλίας των 58 για την Κεντροαριστερά εξαπέλυσε την Πέμπτη ο πρόεδρος της Συμφωνίας για την Νέα Ελλάδα Ανδρέας Λοβέρδος ο οποίος, σε συνέντευξη Τύπου, τόνισε μεταξύ άλλων:

«Όσοι με εκβιασμούς, με αντιπροσώπους, με ψευδοαντιπροσώπους, με φορείς του "τίποτε", με εκφραστές του "κανενός", προσπαθούν να μας πουν ότι γίναμε περισσότεροι, τους διαφεύγει ότι λείπει ο κόσμος από αυτό. Ο κόσμος θέλει κάτι ειλικρινές που να τον αφορά και που να μην αφορά πώς θα διασώσουμε κάποιους και πόσους ψήφους θα πάρουμε. Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι αυτή η ενότητα αφορά τα συμφέροντά του».

Επίσης ο Ανδρέας υπογράμμισε ότι θα πρέπει να αναλάβουν τις πρωτοβουλίες «όσοι βρίσκονται χρόνια στο χώρο της Κεντροαριστεράς και μιλάνε δημόσια» προκειμένου, όπως είπε, για να μη υπάρξει πορεία μεσαζόντων, αυτόκλητων εκπροσώπων του «κανενός» και φορέων του «τίποτα».

Ο Ανδρέας Λοβέρδος μίλησε και για τη θέση του ΠΑΣΟΚ στη συζήτηση για τη συγκρότηση κεντροαριστερού πόλου. Είπε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι μια από τις δυνάμεις, που η προσπάθεια που γίνεται από πλευράς ΔΗΜΑΡ - Συμφωνίας για την Νέα Ελλάδα το περιλαμβάνει και δεν το αποκλείει, ωστόσο, τόνισε ότι υπάρχουν θέματα πολιτικής που δεν μπορούν να ξεπεραστούν.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2013, 16:16