Μ. Χρυσοβελώνη: «Ανοιχτό το θέμα Μουζάλα - Δεν υποχωρούμε»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2016, 10:00
Μ. Χρυσοβελώνη: «Ανοιχτό το θέμα Μουζάλα - Δεν υποχωρούμε»
Ανοιχτό παραμένει, σύμφωνα με την υφυπουργό Υποδομών και στέλεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη, το θέμα Μουζάλα, παρά τη χθεσινή τοποθέτηση του Πάνου Καμμένου περί «λεκτικού λάθους» που ερμηνεύτηκε από κάποιους ως υπαναχώρηση στο ζήτημα αυτό.

«Για το θέμα του κ. Μουζάλα, ο κ. Καμμένος πάντα έλεγε και λέει ότι είναι ανοιχτό. Το γεγονός ότι το συγκεκριμένο ζήτημα δεν έχει κλείσει προκύπτει και από τη χθεσινή ενημέρωση της κυβερνητικής εκπροσώπου, η οποία είπε ότι θα αντιμετωπιστεί από σήμερα και μετά. Το ποια λύση θα δοθεί είναι κάτι το οποίο θα το χειριστεί ο πρωθυπουργός με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων» ανέφερε το πρωί της Τετάρτης στην τηλεόραση του MEGA η κα Χρυσοβελώνη.

Για τα περί λεκτικού λάθους υποστήριξε ότι «ποτέ ο κ. Καμμένος δεν υπαναχώρησε από τις θέσεις του και τα λεγόμενά του», υπενθυμίζοντας την αρχική τοποθέτηση του προέδρου των ΑΝΕΛ και υπουργού Εθνικής Άμυνας όταν είχε ανακύψει το θέμα («Στην πολιτική, τα λάθη πληρώνονται»).

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή, ο Πάνος Καμμένος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Όταν διαφώνησα γιατί ο κ. Μουζάλας έκανε ένα λεκτικό λάθος... εγώ, κ. Βούλτεψη, υπέβαλα την παραίτησή μου και των υπουργών των Ανεξάρτητων Ελλήνων στον πρωθυπουργό. Εάν εσείς έχετε τη δύναμη, καταθέστε πρόταση μομφής κατά του Μουζάλα».

Διαβάστε επίσης:
Καμμένος: Θα στηρίξω μέχρι τέλους τον Αλέξη Τσίπρα

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2016, 10:37