Απάντηση στον Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος ζήτησε άμεση παραίτηση της κυβέρνησης έδωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος από το βήμα της Βουλής λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «τα αιτήματα ενίοτε γίνονται αποδεκτά».

Παράλληλα ο κ. Καμμένος δήλωσε ότι «θα στηρίξω μέχρι τέλους» τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα «γιατί ούτε σπίτι πήρε από τον Χριστοφοράκο, ούτε συνέταιρος της διαπλοκής ήταν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακόμη, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων αναφέρθηκε στον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο ρωτώντας αν συγγενής του έχει μετοχές στην MARFIN, ενώ σημείωσε ότι το έγγραφο που παρουσίασε ο κ. Μητσοτάκης και εμφανίζει την ΕΡΤ να συνάπτει συμφωνία με τον εκδότη της εφημερίδας «Ακρόπολις» υπογράφεται από τον πρόεδρο της ΕΡΤ που διόρισε η Ν.Δ.

Για το αίτημα περί εκλογών ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων είπε: «Θα σας θυμίσω μία φράση του αείμνηστου Καραμανλή: «τα αιτήματα ενίοτε γίνονται και αποδεκτά». Αν θέλετε ακολουθείστε την κοινοβουλευτική διαδικασία».

Απευθυνόμενος προσωπικά στον πρόεδρο της Ν.Δ. του θύμισε πως «όταν ήσασταν στη Βοστώνη τον Οκτώβριο του 1993 ο πατέρας σας, ο Κώστας Μητσοτάκης, μίλησε στο ΣΕΦ και κατήγγειλε ότι ανατράπηκε από μία ανίερη συμμαχία συμφερόντων που δεν ήθελαν να πουληθεί ο ΟΤΕ. Χιλιάδες κόσμου τότε είχε ένα σύνθημα: «αλήτη, προδότη Σαμαρά». Ο πατέρας σας δάκρυσε, και αυτό δεν το ξέχασε».
«Η Ν.Δ. μετά την ανάληψη της εξουσίας από τον Αντ. Σαμαρά από μαχητής εναντίον της διαφθοράς και της διαπλοκής, έγινε συνέταιρος» υπογράμμισε ο κ. Καμμένος και πρόσθεσε ότι «ο κ. Σαμαράς έδωσε άφεση αμαρτιών στην διαπλοκή». «Αλλάξατε τη Ν.Δ. και την κάνατε δικηγόρο της διαπλοκής», υπογράμμισε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Επιτίθεστε σε αυτούς που χτυπούν την διαπλοκή και τα συμφέροντα, και θα πρέπει να καταλάβετε ότι αυτός δεν είναι ο ρόλος της Ν.Δ.», είπε.

Διαβάστε ακόμη: Καμμένος: «θα πληρώσετε όλοι για τα εγκλήματα» – Πεζοδρομιακή γλώσσα Βενιζέλου: «Είσαι αλητάμπουρας»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης