Μιχελογιαννάκης: Αιχμές κατά Λαφαζάνη και προειδοποιήσεις προς Τσίπρα

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 26 Μαΐου 2015, 22:18
Μιχελογιαννάκης: Αιχμές κατά Λαφαζάνη και προειδοποιήσεις προς Τσίπρα
Ιδιαίτερα αιχμηρός εμφανίστηκε σε δηλώσεις που έκανε κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησε στην εκλογική του περιφέρεια ο Ηρακλειώτης βουλευτής Γιάννης Μιχελογιαννάκης.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προειδοποίησε τον Αλέξη Τσίπρα να «είναι πολύ προσεκτικός στη συμφωνία που θα φέρει» και του υπενθύμισε τι έγινε στην ΚΕ με το 95-75: «Αυτά πριν τη συμφωνία, σκεφτείτε τι έχει να γίνει μετά» είπε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με το cretalive.gr.

Ο κ. Μιχελογιαννάκης νωρίτερα, σε συνέντευξή του στο Ράδιο Κρήτη, ανέφερε ότι «κακώς δόθηκε η δόση του Μαΐου» και ζήτησε από τους Έλληνες να μη φοβούνται ένα Grexit γιατί δεν θα γίνει. Θα στοιχίσει πάνω από ένα τρισ. ευρώ. Να πάει ο κόσμος για ρακές και να μην φοβάται» είπε χαρακτηριστικά.

«Συμφωνία θα γίνει αλλά όχι τύπου μνημονίου ελπίζω» συνέχισε και κατηγόρησε τον κ. Λαφαζάνη ως υποστηρικτή της δραχμής λέγοντας ότι δεν είναι σήμερα «αριστερό μέτρο η επιστροφή στη δραχμή. Για να επιστρέψεις στη δραχμή πρέπει να έχεις χιλιάδες φάρμακα, να έχεις πετρέλαιο, να έχεις προμήθειες σε τρόφιμα. Εμείς δεν έχουμε τίποτα, δεν έχουμε κάνει καμιά προετοιμασία! Πως θα πάμε στη δραχμή;»

Τέλος ερωτηθείς για την τοποθέτηση του κ.Ταγματάρχη στην ΕΡΤ, ο κ. Μιχελογιαννάκης συμφώνησε με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου λέγοντας ότι «η πορεία του δεν είναι συμβατή με τη νέα ΕΡΤ που θέλει η κυβέρνηση».

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 26 Μαΐου 2015, 22:21