Αιχμές για τις τοποθετήσεις του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα άφησε σήμερα ο υφυπουργός Ναυτιλίας Νεκτάριος Σαντορινιός, κάνοντας λόγο για επικοινωνιακό λάθος.
Σε δηλώσεις του το πρωί στον ΑΝΤ1, κληθείς να σχολιάσει τη συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε από τον κ. Τόσκα και τον κ. Τζανακόπουλο σχετικά με το περιστατικό των φονικών πυρκαγιών, ο κ. Σαντορινιός ανέφερε χαρακτηριστικά:
«Προφανώς και πρέπει να αποτιμηθούν τα λάθη. Ακόμα και τα επικοινωνιακά λάθη. Είναι επικοινωνιακό λάθος το γεγονός, ότι έγινε μια συνέντευξη που κάποιος είπε ότι ‘τα ίδια θα έκανα’…».
Πρόκειται για μια αναφορά που προφανώς «δείχνει» τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, ο οποίος στη συνέντευξη Τύπου είχε δηλώσει μεταξύ άλλων:
«Προσπαθώ να βρω ποια είναι τα λάθη και ποιοι έχουν την ευθύνη, σας λέω ότι δεν μπορώ να βρω μεγάλα λάθη επιχειρησιακά σε όλη αυτήν την κατεύθυνση των επιχειρήσεων. Φυσικά οι απώλειες είναι μεγάλες και μας έχουν συγκλονίσει όλους, πάνω απ’ όλους εμάς που διαχειριστήκαμε αυτήν την κατάσταση».
Σε άλλη παρατήρηση του δημοσιογράφου ότι όλη η διαχείριση του περιστατικού, έδωσε μια στρεβλή εικόνα στον πρωθυπουργό για την κατάσταση ο κ. Σαντορινιός παρατήρησε:

«Το γεγονός ότι υπήρχαν κάμερες κάνει λίγο διαφορετική και τη διαχείριση της ενημέρωσης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης