Επανέρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ στην υπόθεση του ναυαγίου στο Φαρμακονήσι και με νέα σημερινή δήλωσή του ο Πάνος Σκουρλέτης κατηγορεί την Κυβέρνηση ότι «με πλεόνασμα πολιτικής αναισθησίας που φανερώνει απαξίωση για την ανθρώπινη ζωή εξακολουθεί να αντιμετωπίζει η κυβέρνηση το τραγικό ναυάγιο στο Φαρμακονήσι».

Επίσης, ζητεί από την Κυβέρνηση να τοποθετηθεί στο αίτημα του Αλέξη Τσίπρα για την πραγματοποίηση έκτακτης Συνόδου Κορυφής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Σκουρλέτης προσθέτει ότι «αντί η Κυβέρνηση να δηλώσει ευθαρσώς εάν προτίθεται να διεκδικήσει την αναθεώρηση του Δουβλίνο II, που μετατρέπει τις χώρες του Νότου σε αποθήκες ψυχών, αξιοποιώντας την ανάληψη της ευρωπαϊκής προεδρίας από τη χώρα μας, επιλέγει τη γνωστή σε αυτήν πρακτική των ανέξοδων επιθέσεων».

Ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ υπενθυμίζει τη χθεσινή πρωτοβουλία του προέδρου του κόμματος Αλέξη Τσίπρα να ζητήσει με επιστολή του στον Χέρμαν βαν Ρομπέι την έκτακτη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ για το μεταναστευτικό και καλεί την Κυβέρνηση να απαντήσει αν θα ακολουθήσει ή θεωρεί πως όλα βαίνουν καλώς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης